Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Aktiedagen Stockholm 2019

  wysiwyg_image

  Syftet med Stora Aktiedagen är att erbjuda dig som investerare ett effektivt sätt att träffa bolag. Under dagen kommer cirka 50 börsbolag att presentera sina affärsidéer i fyra salar mellan kl. 08.00-17.50. Du kan som besökare röra dig fritt mellan salarna i mån av plats. Det innebär att du inte har möjlighet att lyssna till alla bolag idag. Därför filmar vi alla bolagspresentationer live och on demand. Alla presentationerna publiceras på www.aktiespararna.se/tv/evenemang redan dagen efter.

  Anmälningsportalen öppnar i slutet av oktober i samband med att vi släpper hela programmet för dagen!

  Mellan bolagspresentationerna har du möjlighet att mingla med besökare, träffa medverkande bolag på vår investerarmässa eller besöka Aktiespararna i vår monter. I vår studio kan du lyssna till intervjuer samt lära dig mer om börsen och hur börsen kommer att utvecklas under 2020.

  Company Corner
  Du ställer dina frågor till bolagens representanter direkt efter deras presentation. Utanför varje sal finns ett bord märkt Company Corner. Här står bolagen direkt efter sin presentation för att svara på dina frågor.

  Webbsändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och on demand via aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #StoraAktiedagen

  Förtäring
  När du anmäler dig till Stora Aktiedagen väljer du vilka delar av programmet du önskar delta i. Du väljer också om du vill anmäla dig för lunch. Vid incheckningen på plats kommer du få förtäringsbiljetter som motsvarar det du har anmält dig till. På biljetten står det vilken tid du kan utnyttja den. Lunchen serveras på plan 1 mellan kl. 12:00 och 14:00, vilket innebär att du kan planera din lunch efter vilka bolag du vill lyssna på.

  Sal 1Sal 2Sal 3Sal 4
  08:00-08:30Offentliggörs senareOffentliggörs senareOffentliggörs senareOffentliggörs senare
  08:40-09:10Offentliggörs senareOffentliggörs senareOffentliggörs senareEllen
  09:20-09:50VerisecFastatorNovusIdogen
  10:00-10:30Offentliggörs senareMagnolia Bostad MunksjöLumito
  10:40-11:10Tangiamo Touch TechnologyQuartiers PropertiesLammhults Design GroupAlligator Bioscience 
  11:20-11:50Aspire Global (engelska)KungsledenOffentliggöras senareNeuroVive Pharmaceutical
  12:00-12:30Offentliggörs senareOffentliggörs senareOffentliggörs senareEurocine Vaccines
  12:40-13:10Cline ScientificAddera CareSwedish StirlingBrighter
  13:20-13:50IvisysCoorSavosolar (engelska)QuickCool
  14:00-14:30Qlife HoldingPrecise BiometricsSoltech EnergyAddLife
  14:40-15:10Offentliggörs senareSmoltekAbsoliconOffentliggörs senare
  15:20-15:50Vostok Emerging Finance LtdÅAC Microtec (engelska)Ecoclime GroupSprint Bioscience
  16:00-16:30Vostok New VenturesSivers IMANexam Chemical Initiator Pharma (engelska)
  16:40-17:10SeafireHanza HoldingPowerCell SwedenScandinavian Real Heart
  17:20-17:50Offentliggörs senareZetadisplayAzelioAnnexin Pharmaceuticals

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.