Bli medlem
Bli medlem

Du är här

STORA ANALYSKVÄLLEN I KALMAR

  STORA ANALYSKVÄLLEN

  FORTNOX VD Nils Carlsson

  PROFILGRUPPEN VD Per Thorsell

  TROAX VD Thomas Widstrand

  NIBE INDUSTRIER VD Gerteric Lindquist

  Moderator Ola Jansson

  wysiwyg_image

  Fortnox är en leverantör av webbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering, säljstöd och e-handel till mindre och medelstora företag samt föreningar. Fortnox program kan nås från vilken internetansluten dator som helst i världen via det molnbaserade systemet. Utöver har Fortnox dotterbolaget Nox Finans som erbjuder finansiella tjänster relaterade till fakturaservice. Bolagets huvudkontor ligger i Växjö.

  FORTNOX presenteras av VD Nils Carlsson.

  Läs mera på "www.fortnox.se"

  wysiwyg_image

  ProfilGruppen är ett bolag som marknadsför, utvecklar och tillverkar kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. De tjänster som idag erbjuds är relaterade till konstruktion, strängpressning, ytbehandling och packinstrucktion. Idag är koncernen främst verksam inom den Nordeuropeiska marknaden via etablerade dotterbolag. Bolagets huvudkontor ligger i Åseda.

  PROFILGRUPPEN presenteras av VD och koncernchef Per Thorsell.

  Läs mera på "www.profilgruppen.se"

  wysiwyg_image

  Troax är en internationell producent av nätväggar för inre områdesskydd som skyddar människor, egendom och processer. Verksamheten är fokuserad på tre marknadsområden: Maskinskydd, Materialhantering och Logistik, samt Egendomsskydd. Försäljning och installationer sker i huvudsak via egna bolag i Europa, USA och Kina samt via samarbetspartners i Asien och Sydamerika. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp.

  TROAX presenteras av VD och koncernchef Thomas Widstrand.

  Läs mera på "www.troax.com"

  wysiwyg_image

  Nibe Industrier är ett industribolag som erbjuder diverse tjänster inom värmelösningar och energieffektivisering. Koncernens verksamhet är indelad i tre affärsområden: Nibe Climate Solutions, Nibe Element samt Nibe Stoves. Kunderna återfinns på global nivå med störst koncentration inom Norden, Europa och Nordamerika. Produkterna riktar sig främst till bolag och större organisationer men även till privatpersoner. Bolaget har varit börsnoterat sedan 1997 och har sitt huvudkontor i Markaryd.

  NIBE presenteras av VD och koncernchef Gerteric Lindquist.

  Läs mera på "www.nibe.com"

   

  Se programmet i pfd-format här.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.