Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Fondkvällen Göteborg

  wysiwyg_image

  Funderar du över hur din framtida pension kommer att bli? Eller vill du bara veta mer om sparande och fonder? Vi har nu nöjet att kunna erbjuda dig Stora Fondkvällen i Göteborg. Under kvällen får du lära dig mer om olika typer av fonder, du kommer följa med på en framtidsresa där teknik och innovation står i centrum. Vi kommer även resa utomlands och ta del av marknader i Asien och Afrika.

  wysiwyg_image

  Våra fondkvällar gör skillnad för ditt fondsparande! Vi har bjudit in några av de vassaste fondbolagen i Sverige som kommer berätta om sina fonder. Under kvällen får du lyssna till presentationer från Alfred Berg, IKC Fonder, Tundra Fonder, DNB, Spiltan Fonder samt Odin Fonder. Tillsammans representerar de ett stort urval av olika fonder, från Svenska aktiefonder till globalfonder och branschspecifika fonder. Efter varje presentation blir det frågestund med bolagen där du som besökare har möjlighet att ställa dina frågor till fondbolagen. Frågestunden leds av våra moderatorer Lars Håkanson och Mikael Jansson. I pauserna har du möjlighet att träffa fondbolagen och prata mer om deras utbud och produkter.

  Stora Fondkvällen Göteborg arrangeras av Aktiespararna Event. Kvällen syftar till att ge en introduktion till fondsparande och presentera ett brett utbud av fonder, alltifrån aktiefonder till räntefonder, från låg till hög risk.

  16:30Registreringen öppnar
  16:50Ålandsbanken Kapitalförvaltning - Vi går vår egen vägDaniel Westlund
  17:20IKC Fonder – Vi hittar möjligheter idag som andra inte ser förrän i morgonEva Tufvesson, försäljningschef
  17:50Paus
  18:00DNB – Teknologisk förändring - det här är bara början"Thomas Wiesler
  18:30Alfred Berg – Här finns investeringsmöjligheterna under 2017!Jonas Olavi, allokeringschef och förvaltare, Fredrik Nyberg, Sales Manager
  19:00Odin Fonder – Kvalitet ger klirr i kassan!Stefan Berg
  19:30Paus med förtäring
  20:00Spiltan Fonder – Enkelt är effektivt!Linus Owemyhr, Marknadsansvarig
  20:30Tundra Fonder – Frontier - de nya tillväxtmarknaderna"Johan Elmquist
  21:00Avslutning med utlottning
  wysiwyg_image

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.