Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Fondkvällen Göteborg torsdag 29 augusti

  wysiwyg_image

  Ta kontroll över din framtid - redan idag!

  Vi har alla drömmar om vad vi vill göra i framtiden. Resa jorden runt, bygga fritidshus eller bli ekonomiskt fri. För att nå dina drömmar i framtiden behöver du ta viktiga och rätt beslut idag! 

  Stora Fondkvällen inspirerar och utbildar dig till att ta kontroll över din framtid. Du får kunskap om vad fondsparande är för något och nycklar till att välja bland alla fonder som finns på marknaden. Du får inspiration till att starta ett fondsparande eller utvärdera nuvarande innehav i din portfölj.

   

  Programmet för kvällen:

  17:00Registreringen öppnar
  17:30Inspirationsseminarium: Så sparar viHenrik Johansson Unga Aktiesparare, Lars Håkanson, Aktiespararna
  17:45Catella Fonder – En modernare sparportföljCarl Berg samt Mikael Wickbom
  18:05Cicero Fonder – Fondförvärv, marknadsutblick och räntefondsalternativPeter Magnusson
  18:25När ska jag välja aktiefond eller räntefond?
  18:35Paus med förtäring
  19:05ODIN Fonder - Kvalité lönar sig i längdenDavid Reiser
  19:25Spiltan Fonder – Enkelt är effektivtErik Brändström
  19:45Investmentbolag vs Fonder - Vad är skillnaden?
  19:55Paus
  20:10DNB – Teknologiska förändringar – än har vi bara sett börjanThomas Wiesler
  20:30TIN Fonder - Varför investera i Ny Teknik?Erik Sprinchorn
  20:50Hur bygger du en bra fondportfölj?
  21:00Avslutning

  Kvällens moderatorer

  Henrik Johansson har precis slutfört sina studier på Linnéuniversitetet, ekonomi med inrikning management för att nu axla rollen som vd på Unga Aktiesparare. Henrik har under sina studier deltagit i studentutskottet Börsgruppen som legat honom varmt om hjärtat. Inom Unga Aktiesparare har Henrik tidigare haft rollen som regionchef för region syd. Henrik Johansson kommer tillsammans med Lars Håkanson att guida dig genom kvällen till ett lönsamt fondsparande.

  wysiwyg_image

  Träffa intressanta fondbolag

  Under kvällen får du lyssna till sex intressanta fondbolag som kommer berätta om deras olika fondutbud. Du bjuds på ett varierat utbud av fonder som passar alla riskprofiler. Medverkar gör bland annat Cicero Fonder, Spiltan Fonder, Odin Fonder, DNB, TIN Fonder och Catella Fonder.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.