Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Fondkvällen Helsingborg

  wysiwyg_image

  Vilka drömmar siktar du på att uppfylla? Ta ett steg närmare med Stora Fondkvällen!

   

  Vad du än drömmer om i livet - att resa, bygga eget hus eller köra runt i en sportbil - kräver pengar. Att investera dina pengar på börsen, i aktier eller fonder, har historiskt varit en lönsam affär. På Stora Fondkvällen vill Aktiespararna hjälpa dig att komma igång med ditt fondsparande. Du får tips från experter om hur de sparar. Du lär dig hur enkelt det är att starta ett fondsparande och du får information från ett bra utbud av olika fonder som du kan välja att spara i.

  Under 2022 ger sig Aktiespararna ut på en turné i Sverige med konceptet Stora Fondkvällen. Med oss har vi några av Sveriges vassaste fondbolag som kommer att berätta om sina olika fonder och dela med sig av sin kunskap och erfarenhet från fondsparande. Du får möjlighet att träffa andra fondintresserade sparare och mingla med representanter från de medverkande fondbolagen. Den 5 april gästar Stora Fondkvällen Helsingborg.

  Information om fonder

  Aktiespararna vill hjälpa dig att komma igång med ditt fondsparande. Därför har vi skapat en webbsida med information om hur du gör! Längre fram under våren får du inspiration från olika förvaltare som delar med sig av hur de sparar i fonder. 

   

  Anmälan

  Fyll i anmälninsformuläret till höger för att anmäla dig till evenemanget.

  Twitter

  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  wysiwyg_image

  Av hänsyn till varandra ber Aktiespararna dig som tror att du har blivit utsatt för en smitta, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår livesändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet). 

  För att medverka på plats behöver du anmäla dig till Aktiespararna. Fyll i formuläret längre upp på sidan. Vid förhinder att deltaga, skicka din avbokning till event@aktiespararna.se. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 på evenemangsdagen. Om du som anmäld inte checkar in på plats till vår eventpersonal och inte avbokar din plats, kommer vi att debitera en no-show-avgift på 250 kr.

  Aktiespararna följer myndigheternas rekommendationer och aktuella restriktioner, vilket kan medföra förändringar möjligheter att delta fysiskt på plats på evenemanget.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan fondbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande fomdbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.