Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Fondkvällen LIVE

  Är du nyfiken på att börja spara i fonder? Vill du ta kontroll över ditt pensionssparande? Då är Stora Fondkvällen rätt forum för dig! Du väljer om du vill delta fysiskt på plats eller digitalt via vår Youtube-kanal. Under kvällen får du lära dig mer om olika typer av fonder, du får inspiration om hur du kan spara i fonder samt ta del av intressanta diskussioner om aktuella börsämnen. Dessutom presenteras ett urval av de fonder som finns tillgängliga på marknaden. 

  Kvällen har chans att göra skillnad i ditt fondsparande! Vi har bjudit in några av de vassaste fondbolagen i Sverige som kommer att presentera några av sina fonder. Under kvällen kommer du att få lyssna på DNB, Tin Fonder, Arctic Fund Management, Spiltan Fonder, Carnegie Fonder samt Odin Fonder.

  Delta fysiskt på plats

  För att anmäla dig till det fysiska mötet fyller du i formuläret till höger. Vi följer myndigheternas regler och erbjuder endast 40 platser i lokalen. Det är viktigt att du avbokar din plats om du får förhinder, så att någon annan intresserad kan delta istället för dig. Avbokning sker via epost till event@aktiespararna.se senast dagen innan evenemanget. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de gäster som inte checkar in på plats och som inte avbokat sig.

  Delta digitalt via Youtube

  Längst upp på sidan hittar du spelaren för vår livesändning. Sändningen startar kl. 17:00. Du behöver inga inloggningsuppgifter eller ladda hem någon programvara för att delta. Dagen efter evenemanget lägger vi upp alla programpunkter på vår Youtube-kanal, samt på aktiespararnas hemsida

   

  Workshops
  Ta del av våra tre workshops under kvällen. Här gör vi din röst hörd och ställer dina frågor till fondbolagen. Vi samtalar också om aktuella börsämnen och ger tips på hur man ska tänka kring sitt fondsparande. Kvällens workshops leds av våra moderatorer. Dina frågor skickar du till oss via sms: 079 347 98 45, epost: event@aktiespararna.se eller via twitter: #aktiespararnaevent.

  Inspiration
  Kvällen inleds med ett inspirerande samtal mellan kvällens moderatorer. Du får tips och inspiration om hur du kan fondspara beroende på din riskprofil, ålder eller om du sparar till någon annan. Vi går också igenom grunderna för hur man kommer igång med sitt fondsparande.

  Fondguiden
  Nu kan du ladda ned våra digitala fondguide med tips, råd och inspiration hur du kommer igång med ditt fondsparande! Klicka här för att ladda ned vår fondguide!

  wysiwyg_image

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se senast dagen innan evenemanget, för att undvika no-show-avgift. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in fysiskt på plats hos vår personal på plats. (No-show-avgiften gäller anmälan till att delta fysiskt på plats)

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig senast dagen innan evenemanget och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.