Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Fondkvällen Norrköping

  wysiwyg_image

  Ta kontroll över din framtid - redan idag!

  Vi har alla drömmar om vad vi vill göra i framtiden. Resa jorden runt, bygga fritidshus eller bli ekonomiskt fri. För att nå dina drömmar i framtiden behöver du ta viktiga och rätt beslut idag! 

  Stora Fondkvällen inspirerar och utbildar dig till att ta kontroll över din framtid. Du får kunskap om vad fondsparande är för något och nycklar till att välja bland alla fonder som finns på marknaden. Du får inspiration till att starta ett fondsparande eller utvärdera nuvarande innehav i din portfölj.

   

  Programet för kvällen:

  17:00Registreringen öppnar
  17:30Inspirationsseminarium: Så sparar viTove Zander Unga Aktiesparare, Lars Håkanson, Aktiespararna
  17:45Cicero Fonder – Fondförvärv, marknadsutblick och räntefondsalternativCarl Johan Lagercrantz
  18:05Catella Fonder – Hedge för riskspridningMikael Wickbom
  18:25När ska jag välja aktiefond eller räntefond?
  18:40Paus med förtäring
  19:10Spiltan Fonder – Stabil förvaltning som bas i en långsiktig portföljNiklas Larsson
  19:30Odin Fonder – Världen är full av möjligheterErik Andrén
  19:50Investmentbolag vs Fonder - Vad är skillnaden ?
  20:05Paus
  20:20DNB – Teknologiska förändringar – än har vi bara sett börjanStefan Nilsson
  20:40Hur bygger du en bra fondportfölj?
  21:00Avslutning
  wysiwyg_image

  Kvällens moderatorer

  Tove Zander har gått från att vara Günther Mårders VD-assistent på Företagarna till att själv bemästra rollen som vd på Unga aktiesparare. Tove arbetar för att få en mer jämställd organisation och locka fler kvinnor till börsen. Veckans affärer utsåg henne till en av Sveriges supertalanger 2018. Tove Zander kommer tillsammans med Lars Håkanson att guida dig genom kvällen till ett lönsamt fondsparande.

  wysiwyg_image

  Träffa intressanta fondbolag

  Under kvällen får du lyssna till sex intressanta fondbolag som kommer berätta om deras olika fondutbud. Du bjuds på ett varierat utbud av fonder som passar alla riskprofiler. Medverkar gör bland annat Cicero Fonder, Spiltan Fonder, Odin Fonder, DNB och Catella Fonder.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.