Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Fondkvällen Vetlanda

  wysiwyg_image

  Funderar du över hur din framtida pension kommer att se ut? Eller vill du bara veta mer om fondsparande? För femte året i rad ger sig Aktiespararna ut på en fondturné, från Ystad i söder till Örnsköldsvik i norr. Vi har bjudit in några av Sveriges vassaste fondbolag som kommer att presentera sina fonder för er. Den 20 mars gästar vi Vetlanda.

  wysiwyg_image

  Kvällen inleds med ett inspirationsseminarium där vi kartlägger olika typer av fonder, hur man kan tänka kring riskspridning samt vilka tjänster det finns för att utvärdera sina fonder. Därefter beger vi oss ut på en resa. Vi besöker tillväxtmarknader så som Filippinerna, fördjupar oss i aktiefonder och räntefonder samt fokuserar på den svenska börsen och Sverigefonder. 

  Under kvällen får du lyssna till presentationer från Alfred Berg, IKC Fonder, DNB, Catella, Spiltan Fonder samt Odin Fonder. Tillsammans representerar de ett stort urval av olika fonder, från Svenska aktiefonder till globalfonder och branschspecifika fonder. Efter varje presentation blir det frågestund med bolagen där du som besökare har möjlighet att ställa dina frågor till fondbolagen. Frågestunden leds av en moderator. I pauserna bjuder vi på lättare förtäring med dryck. Du har också chansen att möta fondbolagen och ställa dina frågor direkt till dem.

  Stora Fondkvällen Vetlanda arrangeras av Aktiespararna Event i samarbete med lokalavdelningen Vetlanda. Kvällen syftar till att ge en introduktion till fondsparande och presentation av ett antal fonder, alltifrån aktiefonder till räntefonder, från låg till hög risk.

  Följ oss gärna via sociala medier, officiell hashtag är #StoraFondkvällen

  Programmet för kvällen
  17:00Välkommen till Stora Fondkvällen - inspiration
  17:15Spiltan Fonder - Enkelt är effektivtNiklas Larsson
  17:45Odin FonderStefan Berg
  18:15Paus
  18:30Alfred Berg – Spännande placeringsmöjligheter under 2018Jonas Olavi, allokeringschef och förvaltare, Fredrik Nyberg, Sales Manager
  19:00Catella – Den moderna portföljenFabian Briem och Mikael Wickbom
  19:30Paus med förtäring
  20:00IKC Fonder – Vi hittar möjligheter idag som andra inte ser förrän i morgonEva Tufvesson, försäljningschef
  20:30DNB - Teknologiska förändringar – än har vi bara sett börjanStefan Nilsson
  21:00Avslutning med utlottning
  wysiwyg_image

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.