Bli medlem
Bli medlem

Du är här

STUDIEBESÖK PÅ Götenehus Group AB i Götene / MÅNDAGEN 07 oktober 

  wysiwyg_image

  STUDIEBESÖK PÅ Götenehus Group AB i Götene / MÅNDAGEN 07 oktober 

  Inför årets studieresa i maj kontaktade vi bl.a. Götenehus Group AB som inte kunde ta emot oss då, men som gärna såg ett besök av oss under hösten. Vi tackade ja till erbjudandet och har nu planerat för ett besök i Götene måndagen den 07 oktober. Under resan äter vi en god lunch på den mycket vackert belägna Restaurang Kinekullegården, med en milsvid utsikt över Västgötaslätten. I lunchen ingår förrätt (soppa),  varmrätt (fisk alternativt kött), stort salladsbord, vatten / lättöl, dessert, kaffe och kaka. Efter lunchen åker vi vidare till Götenehus AB där vi får en visning av verksamheten och en presentation av koncernen.

  Götenehus Group AB

  Götenehus Group AB  är moderbolag till Götenehus AB, som är en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består vidare av dotterbolagen Forshem Fastighets AB, Forshem Biobränsle AB samt garagetillverkaren Mellby Industri AB. Småhusverksamheten omfattar dels marknadsföring och uppförande av enskilda styckehus, dels projektverksamhet i form av marknadsföring och uppförande av gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m.m.

  Koncernen omsatte 2018 drygt 1 miljard SEK med ett rörelseresultat på 79 miljoner SEK. Antalet anställda uppgår till ca. 230 personer. Huvudkontoret ligger i Götene. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North i Stockholm.

  Götenehus Group AB  presenteras av Claes Hansson / Styrelseordförande eller av Andreas Gustafsson / VD . I samband med presentationen bjuds vi på fika.

  -------------------------------------------------

  Avresa: Preliminärt 10.20 från järnvägsstationen i Vänersborg och ca.10.30 från Överby (Nordvästra hörnet av parkeringen utanför Coop). 

  Hemma igen: vid 17-tiden

  Pris: medlem 275 SEK inkl. lunch. (Ej medlem 375 SEK)

  Anmälan: sker till Jan-Olof Korp på mob. 0708 671726

  Betalning: för att vara säker på att den plats som du bokat kvarstår, så ombeds du/ni att senast den 23 september sätta in betalningen för resan på Plusgiro 574305-9. Efter betalning är anmälan bindande och kan således ej avbokas. Om du mot all förmodan ej önskar delta eller betalar in efter angivet datum så erbjuds din plats till nästa i bokningskön.

  Vid betalning skall följande text skrivas i informationsfältet:

  Lokalavdelning 229                                                                                                                                                               

  Studieresa 7/10 2019

  Deltagarnamn och telefonnummer

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.