Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Studieförbund erbjuder Familjejuridik på distans. Arv, Testamente och Framtidsfullmakt den 21 september 2020. Lokal Återträff.

  Medborgarskolan erbjuder en föreläsning på distans, on-line inom Familjejuridik. Mörners Familjejuridik i Uppsala medverkar. Läs mer om programmet och skicka in anmälan på hemsidan för Medborgarskolan www.medborgarskolan.se (sök på Uppsala/distanskurser).

  Familjejuridik.

  Medlemmar har efterfrågat denna utbildning och nu finns möjlighet att delta i en digital föreläsning. Kostnad för föreläsningen som arrangeras digitalt är 50 kronor per deltagare.

  Lokalavdelningen arbetar för att det under hösten 2020 alternativt våren 2021 även skall genomföras ett lokalt event och en Återträff i Boden med temat Familjejuridik.

  Diskussioner med preliminära föreläsare pågår. Ännu är inga detaljer klara kring genomförandet, vi återkommer med annonsering på vår Lokala hemsida senare.

  Detta lokala arrangemang som planeras i Boden kvällstid kommer att erbjudas exklusivt för våra medlemmar i föreningen Aktiespararna och vara kostnadsfritt.

  Vi kommer att publicera mer information och detaljer på vår Lokala hemsida under kommande höst.

   

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.