Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Studieförbundet Vuxenskolan bjuder åter in till ett event om företag, miljö och hållbarhet. "Green Drinks" 17 maj 2018.

  Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till ett kostnadsfritt event om miljö och hållbarhet. Arrangemanget är öppet för alla intresserade.Anmälan obligatorisk till Vuxenskolan i Boden, se deras hemsida. Aktiecafe om hållbart sparande följer under hösten.

  Den tidigare träffen den 9 november 2017 på hotell Bodensia var fantastiskt trevlig med intressant och tankeväckande föreläsning. Givande diskussioner under kvällen, där man verkligen fick tänka till. Nu följer ytterligare ett möte på detta viktiga tema.

  De "snacks" som hotell Bodensia bjöd på under kvällen var helt fantastiska och mer som en liten måltid. Vad sägs om svampsoppa, toast med rostade grönsaker, och räkor på spett med dipsås?

  Dessutom kunde man beställa en specialkomponerad middag i samband med anmälan för endast 195 kronor att avnjuta efter föreläsningen, rekommenderas varmt nästa gång..........

  Aktiespararna kommer att följa upp denna satsning av Studieförbundet Vuxenskolan med ett Aktiecafe i lokalavdelningen under hösten 2018 där vi diskuterar "Hållbart sparande" med utgångspunkt från Carl Rosens bok i ämnet.

  Denna kväll föreläser Elin Johansson, certifierad utbildare, naturguide och upplevelseproducent om växter som mat och medicin. Kvällens tema är miljö och hållbarhet.

  Bodensias kök bjuder också denna kväll på roliga och läckra snacks under tillställningen. Även denna gång kan man liksom tidigare boka en specialkomponerad middag efter föreläsningen för endast 195 kronor. Måltiden serveras i restaurangen efter tillställningens slut. Notera att anmälan för att boka middagen måste ske senast 9 maj. Man måste ange på sin anmälan till Vuxenskolan att man önskar boka inte bara deltagande i föreläsningen utan även middagen.

   

  Alla är välkomna att delta.

   

  Studieförbundet Vuxenskolan är Aktiespararnas lokala samarbetspartner i Boden.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.