Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Studieförbundet Vuxenskolan bjuder åter in till "Green Drinks" den 12 april 2018.

  Föreläsning och seminarium om Norrbottens livsmedels-strategi, livsmedelsproduktion och och företagande inom livsmedelssektorn. Medverkande Elisabeth Öberg konsult och Håkan Stenmark LRF. Temat för kvällen är hållbarhet. Kostnadsfritt. Anmälan krävs.

  Vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan i Boden bjuder åter in till eventet "Green Drinks" denna kväll. Föreläsning och seminarium inleder aftonen som avslutas med avslappnat mingel. Hotell Bodensias kök bjuder på snacks inspirerat av arrangemangets tema under kvällen.

  Det finns möjlighet att boka en middag med hållbarhet som bärande ide för endast 195 kronor på Bodensia, att avnjutas i restaurangen efter föreläsningen. Ni som besökte förra arrangemanget i serien "Green Drinks" kommer säkert ihåg att maten var fantastisk.

  Anmälan till arrangemanget sker till Studieförbundet Vuxenskolan Boden, på deras hemsida. Seminariet är kostnadsfritt. Men önskar du boka middagen skall du ange detta i kommentarsfälet vid anmälan. Sista dag för att boka middagen på Bodensia är 5 april. 

  Öppet för alla intresserade!

  Aktiespararna har Studieförbundet Vuxenskolan som samarbetspartner.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.