Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Studieförbundet Vuxenskolan "Green Drinks" på temat skog, hälsa och miljö är inställt i maj. Distanskurser erbjuds i vår och lokal Återträff i höst.

  Tyvärr ställdes eventet Green Drinks på temat hållbarhet och skog in denna vår i Boden. Men är du intresserad av bioekonomi och skog finns möjlighet att anmäla sig till flera kostnadsfria seminarier på distans kvällstid. Se hemsidan för SV i Jämtland.

  Kostnadsfria seminarier på distans inom skog och bioekonomi under perioden april och maj månad arrangeras av Vuxenskolan.

  Vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder också en ny träff med skog och hållbarhet som tema i Boden under slutet av augusti månad denna höst. Läs separat annonsering på vår lokala hemsida. Återträff i samband med en Aktielunch arrangeras av lokalavdelningen Boden under hösten, se vår hemsida för detaljer. Återträffen är öppen även för dig som deltar i distanskurser med det aktuella temat hos Vuxenskolan.

  Anmälan krävs dels för att delta i seminarier på distans och dels för att delta i Aktielunchen, anvisningar finns på hemsidan för Vuxenskolan i Jämtland, och på Bodenavdelningens lokala hemsida.

  Information kring det inställda eventet 200514 finns publicerat detta datum på vår hemsida. Nytt event är publicerat med datum 200827 av lokalavdelningen Boden.

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.