Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Sveriges sparnätverk för kvinnor

LÄNK TILL EVENTET: https://us02web.zoom.us/j/82044223657

2022 är året när det äntligen sker – något som våra medlemmar efterfrågat länge. Vi är så glada över att få berätta om årets stora satsning: 

Nu lanserar vi Sveriges sparnätverk för kvinnor som vill starta sin sparresa!

Nätverket är för dig som vill starta din sparresa, göra smarta val med pengar och bli ekonomiskt starkare, tryggare och friare. Oavsett om du har mycket eller lite pengar från början. Ett nätverk byggt på öppenhet och att alla kan! 

  • Du kommer att få den kunskap som behövs för att ta kontroll, spara och investera 
  • Du kommer att bli guidad i hur du gör 
  • Du kommer att bli inspirerad att ta kontroll över dina pengar
  • Du kommer att få vara i ett sammanhang med likasinnade 

Du är välkommen precis i det läge du är just nu – det här är DIN sparresa!

Aktiespararna gör den här satsningen i samarbete med Mia Ingelström, Sveriges ekonomi-PT, som genom sina program, föreläsningar och sin bok har hjälpt tusentals kvinnor till en bättre ekonomi. Tillsammans kommer vi att hjälpa dig på din sparresa och göra året 2022 till ditt bästa ekonomiska år någonsin. 

Covidspridningen gör att vi skjuter fram det planerade fysiska kickoff eventet i Stockholm till februari (nytt datum kommer). Men eftersom vi inte kan vänta med att träffas gör vi en digital smyglansering istället den 20 januari. 

Den 20 januari kl 18.00 är du välkommen att vara med på vår digitala smyglansering av Sveriges sparnätverk för kvinnor! En maxad kväll du inte vill missa!

Hoppas vi ses den 20 jan – vi ser så mycket fram emot att få vara med på din sparresa under 2022 och hjälpa dig att nå dina mål!

Aktiespararna och Mia Ingelström, din ekonomi-PT