Aktiespararna

Synsam och Railcare presenterar i Luleå!

AktivitetFysisk
21 maj 2024 16:30 till 18:45Vetenskapens Hus, Luleå

Äntligen dags för ett kanonevent med två lönsamma kvalitetsbolag, Synsam och Railcare som besöker oss! Alla är välkomna, även dina vänner och bekanta som inte är medlemmar i Aktiespararna ännu. Bjud in dina vänner också genom att sprida länken. Presentatörerna och bolagen förtjänar fullt hus.

Synsam:

Under kvällen lär du dig mer om företaget, hur Synsam på några få år transformerat en hel bransch och blivit ledande inom medicinsktekniska produkter och tjänster med ett unikt glasögonabonnemang som skapar kundlojalitet och förutsägbarhet. Med en nyetableringsagenda, med nya butiker och glasögonproduktion i Östersund, skapar Synsam attraktiva framtidsutsikter.

 

Synsam Group är den ledande optikerkedja i Norden. Man verkar på en medicinskt driven marknad och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens behov och livsstil. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5,9 miljarder SEK (2023) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Synsam Outlet samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).

Läs gärna mer på www.synsamgroup.com  

Synsam presenteras av Oscar Rheborg, Vice VD / Deputy MD Sweden, Synsam Group

Synsam tar dessutom med sig några riktigt bra erbjudanden!


Railcare
Mattias Remahl, vd och koncernchef på järnvägsföretaget Railcare, besöker Aktiespararna i Luleå den 21 maj. Välkommen att lyssna på ett bolag som är lite ”eljest”!



Järnvägsbranschen är på frammarsch med ökande trafikvolymer, omfattande investeringsprogram, förbättringar av leveranssäkra gods- och persontransporter, samt en ökad medvetenhet kring klimatfrågor.

 

Järnvägsspecialisten Railcare erbjuder innovativa och hållbara produkter och tjänster som bidrar till en robust och tillförlitlig järnväg. Inom koncernen finns exempelvis spårunderhåll med egenutvecklade maskiner, gods- entreprenad- och beredskapstransporter, lokverkstad samt maskinförsäljning.

 

Ordet ”eljest” beskriver Railcares företagskultur som genomsyrar hela verksamheten. Det innebär oväntade sätt att lösa problem, och att alla Railcares medarbetare både får och förväntas ta stort eget ansvar. Railcare Group AB (publ):s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Small Cap. Koncernen har omkring 170 medarbetare och årsomsättningen uppgår till omkring 550 MSEK. Bolagets säte är i Skellefteå.


De presenterade bolagen bjuder på fika. Varmt välkomna!

 

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
21 maj 2024 16:30
Sluttid
21 maj 2024 18:45
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Vetenskapens Hus
Adress
Storgatan 53
97231 Luleå