Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Teknisk analys med Anders Haglund (OBS! Ny lokal!)

  Varmt välkommen till en mycket efterfrågad utbildningsdag i teknisk analys!

  Kursen är helt fokuserad på en praktisk workshop och på genomgång av dagsfärska aktier med hjälp av teknisk analys och Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare. Du får tillfälle att ta upp just dina favoritaktier för analys och diskutera dina egna och andras analysmetoder, strategier och tolkningar under kursdagen. Vi kommer även att göra detaljerad analys av börsindexet OMXS30.

  Vi förutsätter att du har någon erfarenhet av teknisk analys exempelvis genom Hitta Kursvinnare.

  Vi är jätteglada att Anders Haglund ställer upp som kursledare för denna utbildning och hälsar honom varmt välkomen till Aktiespararna i Uppsala! 

  Anders Haglund har över 30 års erfarenhet av värdepappershandel som både mäklare, trader, analytiker och förvaltare. Anders är civilekonom ifrån Handelshögskolan i Stockholm och jobbar dagligen professionellt med aktieförvaltning och analys. Han skriver också varje vecka börskrönikor på Tradingportalen. Anders är också ordförande för STAF, Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening, som är en ideell förening för professionella användare av teknisk analys.

  Därutöver håller Anders också regelbundet utbildningar i trading och teknisk aktieanalys och coachar också daytraders och andra aktiva placerare, där han har stor nytta av sin erfarenhet av idrottspsykolog och mental träning.

  Du bör om möjligt ha med dig en egen dator med Hitta Kursvinnare programmet installerat. OBS att du som medlem i aktiespararna har fri tillgång till Hitta Kursvinnare Basversion i 90 dagar.  Nedladdningslänk http://old.aktiespararna.se/hk3man

  Behöver du hjälp med installation av programmet ber vi att du kommer en halvtimme innan kursstarten.

  Vi bjuder på lunch och fika. 

  Avgiften för utbildningen är 500 kronor om du är årsmedlem i Aktiespararna eller i Unga Aktiesparare och 700 kronor om du inte är medlem eller är månadsmedlem.

  Antalet platser är begränsat till 40, så först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften måste betalas i förväg för giltig anmälan. 

  Medlemsnummer skall anges vid anmälan (medlemsnumret står på medlemskortet, som skickas ut årligen med inbetalningskortet), finns även på tidningen.

  Pga problem med kontanthantering så betalas avgiften för kursen till plusgirokonto 574305-9. Märk betalningen med Uppsala 316 + fullständigt namn + telefonnummer, så att vi kan känna igen er inbetalning (plusgirokontot delas med flera lokalföreningar). Betalningen ska vara oss till handa senast onsdagen 9 oktober.

  Anmälan är bindande. Vi debiterar en avgift på 150kr om du inte avbokat senast 9 oktober kl. 18.00

  Varmt Välkommen!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.