Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema ”Alternativa investeringar”. Föreläsningsserie "Guld, silver och ädla stenar - smycken från förr och nu". Kursstart flyttad till våren 2021. Intresseanmälan.

  Man kan investera i Lundin Gold och Lucara Diamond, men kanske också i guld och ädelstenar som smycken? Föreläsningsserie, öppen för alla. Intresseanmälan krävs senast 201108, via formulär på denna sida alternativt till mail kagkonsult@telia.com

  Tillägg till tidigare presentation!

  Obs! Anmälan stängd! Fullbokat. Föranmälda fanns och vi kan inte erbjuda fler platser vid detta tillfälle. Finns intresse kommer en ny föreläsningsserie att erbjudas senare.

  Till följd av osäkerheten kring Corona-problematiken och önskemål från kommande deltagare gäller planerade sammankomster flyttar vi start av kursen till våren 2021.

  Anmälda kommer att kontaktas med information.

  -----------------------------------------------------------

  Tema ”Alternativa investeringar”.

  Tjejer och killar, varför inte gå på middag med både en diamantnål på kragen och ett aktiebrev i fickan?

  Fristående fortsättning på den "Antik-kurs" som Vuxenskolan på begäran erbjudit Aktiespararna.

  Intresse finns för olika alternativa investeringar som komplement till aktieportföljen och det har efterfrågats en orientering inom konst, smycken och samlarföremål.

  Medlemmar har efterfrågat en föreläsningsserie på detta tema, som är investeringar inom guld och smycken så denna höst arrangerar vi en "Jewlery- workshop".

  Bodenavdelningen bjuder in till workshop och en serie föreläsningar kring smycken och ädelstenar. Tyngdpunkten kommer att ligga på äldre smyckekonst.

  Föreläsningsserien kommer att omfatta tre tillfällen med start preliminärt i mitten av december månad 2020. Det kan också bli aktuellt att föreläsningarna genomförs i januari 2021. Kurstart beror av antal anmälda och tillgången på lämpliga lokaler.

  Det avslutande tillfället alternativt ytterligare ett fjärde kurstillfälle kan komma att arrangeras som ett studiebesök i Norrbotten eller presentation av en extern föreläsare och antikhandlare under våren 2021, om det finns intresse och möjlighet till detta. Det kan också bli aktuellt att genomföra en resa till Umeå med besök på Norrlands Auktionsverk och till Stockholm i samband med Aktiespararnas kongress 2021, innefattande studiebesök och besök på auktionsfirmor som avslutning av detta utbildning. Om studiebesök eller resor genomförs i anslutning till denna föreläsningsserie så kommer detta inte på något sätt att vara kostnadsfritt utan bekostas i sin helhet av deltagarna, detta gäller även medlemmar.

  Det är endast föreläsningsserien vilken äger rum lokalt i Boden som är kostnadsfri för medlemmar, och kostnaden som anges på denna sida för icke medlemmar avser endast sagda föreläsningar. Information kommer att ges vid kursstart till deltagarna. Separat intresseanmälan måste ske om man önskar delta i eventuella studiebesök och resor, detta får diskuteras och anmälan ske skriftligt på anmälningslista vid kursstart, planering för dessa aktiviteter påbörjas först sedan kursen startat och om intresse finns.

  Vi erbjuder ett begränsat antal platser till dessa event. Föreläsningarna är öppna för alla, men kostnadsfria endast för er som redan är medlemmar eller tecknar ett medlemskap i samband med dessa föreläsningar i föreningen Aktiespararna. 

  Observera att tidangivelsen på denna sida avser sista dag för Intresseanmälan via formulär på denna sida som är 201108 klockan 18.00. Anmäler du ditt intresse via mail till kagkonsult@telia.com som också är möjligt gäller samma tidsgräns. Märk då ditt mail "Smycken-kurs 2020" samt ange dina kontaktuppgifter och eventuellt medlemsnummer.

  Alla som skickat in en intresseanmälan för att delta kommer att kontaktas i slutet av november månad med information innehållande detaljer, och ett program inför föreläsningsserien kommer att skickas ut via mail. Preliminärt kommer detta arrangemang att äga rum kvällstid, men anpassning när det gäller tidpunkt kommer att ske till när det är möjligt att boka lämplig lokal hos Studieförbundet Vuxenskolan. Det kan bli aktuellt att genomföra delar av eller hela utbildningen under lördagar beroende av tillgången på lämplig lokal.

  Ange kontaktuppgifter i din anmälan och även om du har speciella önskemål gällande tider eller andra detaljer.

  Vi återkommer med ytterligare information kring detaljer i november 2020 på denna sida. Program och innehåll i de enskilda föreläsningarna kommer att publiceras under hösten.

  Är du inte medlem i Aktiespararna ännu och vill delta kostnadsfritt i dessa föreläsningar? Läs mer om medlemskapet och alla fördelar och rabatter som ingår på Aktiespararnas hemsida www.aktiespararna.se

  Det kostar endast från 49 kronor per månad att bli medlem! Du kan enkelt bli medlem direkt på Aktiespararnas hemsida.

  Kostnad för dig som inte är medlem eller tecknar ett medlemskap i samband med första föreläsningen i denna serie är 300 kronor totalt för att delta under denna föreläsningsserie. Fika ingår i samband med träffarna. Vill man delta under enstaka föreläsningar är kostnaden 100 kronor per tillfälle för de som inte är medlemmar i föreningen. Betalning sker kontant vid första träffen. Kortbetalning eller betalning på annat sätt än kontant är inte möjligt. 

  Medlemmar deltar helt kostnadsfritt under samtliga föreläsningar i denna serie, liksom i många andra lokala arrangemang, så bli medlem och delta utan kostnad i denna utbildning.

  Vi har eventuellt tillgång till ett fåtal exemplar av Smyckeboken av Ribbing ( troligen ca. 3-4 stycken) som kan säljas i samband med denna kurs. Böckerna finns inte längre att köpa i bokhandeln och ingår inte i kursavgiften. Kostnad för dessa är 150 kronor styck om någon önskar köpa ett exemplar av dessa i samband med föreläsningarna. Betalning sker kontant i samband med kursen.

  Välkomna.

   

  Loklavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.