Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema ”Alternativa investeringar”. Vuxenskolan erbjuder en efterfrågad Fortsättningskurs inom "Antikviteter, retro och secondhand" i Luleå oktober 2020.

  Vår samarbetspartner Vuxenskolan arrangerar en efterfrågad Fortsättningskurs. Denna kurs erbjuds i Luleå, som fortsättning på den tidigare genomförda Grundkursen. Läs presentation av kursen och detaljer samt anmäl dig på hemsidan för Vuxenskolan i Luleå.

  Temat Antikviteter, retro och secondhand fortsätter med ytterligare en kurs.

  Aktiesparare har efterfrågat en utbildning på detta tema. Under våren 2020 genomfördes en Grundkurs i Boden, se presentation på hemsidan för Vuxenskolan i Boden. Nu finns möjlighet att delta i en Fortsättningskurs, som riktar sig speciellt till deltagarna under Grundkursen. Läs en utförlig presentation av kursens innehåll och andra detaljer på hemsidan för Vuxenskolan i Luleå. Anmälan kan endast ske till Vuxenskolan i Luleå.

  Kursen omfattar tre tillfällen kvällstid. Kursens innehåll finns presenterat av Vuxenskolan. Föreläsare liksom tidigare är antikhandlaren Sten Nilsson från Fyndhöran i Luleå.

  De tidangivelser och andra detaljer som anges på denna sida är preliminära, läs definitiva uppgifter under hösten på hemsidan för Studieförbundet Vuxenskolan i Luleå.

  Vi presenterar här endast det preliminära datumet för kursstart som angivits till 12 oktober 2020 och hänvisar läsaren till hemsidan för SV Luleå.

  Vid frågor kontakta Studieförbundet Vuxenskolan i Luleå.

  Lokalavdelningen Boden

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.