Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema kväll Fonder den 25/10 med Tundra Fonder och Lannebo Fonder.

  Aktiespararna Solna/Sundbyberg har det stora nöjet att välkomna Mattias Martinsson från Tundra Fonder och Mats Gustafsson från Lannebo Fonder.

  Välkommen till en spännande Fondkväll.

  wysiwyg_image

  Mattias Martinsson presenterar Tundra Fonder. Mattias är förvaltningschef och partner på Tundra Fonder. Mattias är pionjär vad gäller investeringar inom tillväxtmarknader.

  Tundra Fonder är ett svenskt fondbolag specialiserat på nya tillväxtmarknader, s k frontier markets, såsom Vietnam, Sri Lanka, Pakistan och Egypten. Det är länder som i många fall toppar den globala tillväxtligan och som har goda möjligheter att bli framtidens Indien eller Kina. Tundras förvaltning baseras på investeringar i sektorer och bolag som kan uppvisa långsiktig strukturell tillväxt. Vi förvaltar våra fonder med lokala analyskontor i Asien och ett av världens största förvaltar- och analysteam dedikerat till frontier markets. Beaktande av hållbarhetsaspekter är en hörnpelare i förvaltningen.

  wysiwyg_image

  Mats Gustafsson presenterar Lannebo Fonder. Mats förvaltar Lannebo Småbolag Select. Han har arbetat inom den svenska aktiemarknaden sedan mitten av 90-talet, främst med inriktning på svenska små- och medelstora bolag. Mats är också Ägaransvarig i Lannebo Fonder.

  Lannebo är ett fristående, kundorienterat fondbolag som bedriver aktiv förvaltning inom områden och branscher där vi har ytterst hög förvaltarkompetens. Bolaget grundades år 2000 av Anders Lannebo tillsammans med en grupp förvaltare från bankernas fondbolag. Grundarna såg en potential i att kunna bedriva äkta aktiv förvaltning genom att vara helt oberoende och startade Lannebo Fonder för att fullt ut kunna vara aktiva, långsiktiga och självständiga. Idag har Lannebo 17 fonder och förvaltar cirka 70 miljarder kronor.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.