Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema Life Science. Aktiedagen sänds live on-line den 28 januari 2020. Intresseanmälan inför Återträff lokalt.

  Aktiedagen sänds live on-line från Lund. Temat är Life Science och dagen bjuder på en rad intressanta företagspresentationer. Delta hemifrån vid din dator. Länk för att delta hittar man på Aktiespararnas hemsida www.aktiespararna.se

  Aktiedagen sänds live från Lund. 

  Man behöver inte vara på plats i Skåne för att delta utan kan stanna kvar vid sin egen dator i Boden.

  Företag inom den intressanta sektorn Life science presenteras. Dessutom finns många andra aktuella och värdefulla programpunkter för ekonomi och aktieintresserade under dagen.

  Här kan man både investera i intressanta bolag, och som investerare bidra till utvecklingen inom medicinsk forskning. 

  På Aktiespararnas hemsida presenteras det fullständiga programmet för dagen, sök under aktiviteter, centrala event och kalendarium så hittar du en länk och detaljer kring hur du kan följa eventet live under hela dagen. Man kan också hitta Aktiedagen on-line på hemsidan genom att söka under aktiviteter och live-sända event. Självklart krävs ingen anmälan för att delta on-line under dagen.

  Bodens lokalavdelning bjuder in intresserade till en Återträff där vi diskuterar Life Science och de bolag som presenterats under Aktiedagen.

  Är du intresserad av att samlas för ett Aktiecafe och en diskussionsträff skicka en intresseanmälan via mail till kagkonsult@telia.com senast 200128 klockan 18.00. Ange " Återträff Life Science 200128" och kontaktuppgifter i din anmälan.

  Vi återkommer till de som lämnat intresseanmälan med besked om tidpunkt och lokal för Återträff. Träffen kommer preliminärt att äga rum kvällstid under februari månad och lokalen blir troligen Studieförbundet Vuxenskolan i centrala Boden. Återträffen kommer att vara kostnadsfri och öppen för alla men anmälan krävs för att delta.

  Benny Enbuske kommer att ansvara för Återträffen.

  Begränsat antal platser, först till kvarn tillämpas. Ingen  efteranmälan möjlig.

  Välkomna hälsar

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.