Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema lokal hållbarhet! Vuxenskolan bjuder in till föreläsning den 20 februari 2020. Aktiespararna hänger på med Återträff!

  Ett hållbart Boden. Ideer, visioner och det som görs inom Bodens kommun idag. Presentation av kvällen och formulär för anmälan finns på hemsidan för Studieförbundet Vuxenskolan i Boden. Vid frågor kontakta Vuxenskolan. Återträff för Aktiesparare i maj-20.

  Tema hållbarhet.

   

  Vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan bjuder här  in till ett mycket intressant event i Boden med lokal hållbarhet som tema.

  Föreläsare denna kväll är Thomas Fägerman som har uppdraget att utveckla miljöteknikbranschen i Boden. Läs mer om föreläsaren och en utförlig presentation av kvällens program på hemsidan för Studieförbundet Vuxenskolan i Boden.

  Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs till studieförbundet, läs mer och anmäl dig på deras hemsida.

  Kontakta Vuxenskolan i Boden vid frågor kring detta arrangemang.

  Det finns också möjlighet att mot en kostnad beställa och delta under en specialkomponerad middag tillagad på Hotell Bodensia för deltagarna denna kväll, läs mer om detaljer och kostnad för förtäringen  på studieförbundets hemsida.

  Önskar man beställa middag måste detta anges vid anmälan till  Vuxenskolan gällande kvällens föreläsning. Sista datum för att boka middag är den 12 februari 2020.

  Detta event ingår i föreläsningsserien Green Drinks som arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan och där miljö och hållbarhet är ett bärande tema.

  Tyvärr kan inte ledningsgruppen i Bodens Aktiesparare delta under denna kväll, men vi ses vid kommande arrangemang och lokalavdelningen vill gärna återkomma till temat hållbarhet och miljö under året.

   

  Aktiespararna i Boden kommer att följa upp detta evenemang med en Aktielunch och Återträff på temat "Hållbarhet, miljö och sparande" i slutet av maj månad 2020. Vi kommer bland annat att diskutera intressanta börsbolag som är verksamma inom miljöteknik. Detta event kommer att annonseras på vår lokala hemsida den 29 maj med möjlighet till anmälan så snart som möjligt och senast den 15 maj, läs mer på hemsidan www.aktiespararna.se/boden

  Intresserad av att delta under Återträffen? Anmäl dig så snart som möjligt. Antal platser kommer att vara mycket begränsat, reservation för fullbokning, då det finns få platser och föranmälda deltagare i maj 2020. Förtäring beställs och inköps individuellt av deltagarna under Aktielunchen.

  Välkomna!

  Lokalavdelningen Bodens Aktiesparare.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.