Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema Styrelsearbete. Digitalt seminarium "Fokus på Hållbarhet". Återträff lokalt i höst.

  Återträff öppen för deltagare i Styrelseutbildningen. Temat är "Hållbarhet och klimat" under ett antal träffar 2021. Anmälan till den digitala föreläsningen sker till arrangören IVA via deras hemsida, www.iva.se Anmälda kontaktas angående lokal Återträff.

  Tema Hållbarhet och klimat.

  Till följd av osäkerhet kring utvecklingen av Corona-problematiken kan endast föranmälda beredas plats till den kommande Återträffen då detaljer kring denna planeras redan kring årskiftet 2020/2021. Anmälan är därför stängd till Återträffen.

  Kostnad gällande förtäring tillkommer under Återträffen och beräknas till ca. 150 kronor per person. Träffen kommer att arrangeras på en lokal restaurang i samband med ett Lunchmöte.

  Under Lunchmötet diskuterar vi föreläsningen och dess innehåll men också hållbarhet med fokus på aktiemarknaden. Presentation av "Hållbarhetsboxen" en portfölj med hållbara bolag som man kan månadsspara i genom Aktieinvest.

  Även om Återträffen är stängd för ytterligare deltagare så kan anmälan till föreläsningen on-line hos IVA ske så länge anmälan är öppen hos arrangören.

  Lokalavdelningen i Boden.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.