Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Temakvällen om förnyelsebar energi (digitalt event)

  wysiwyg_image

  Aktiespararna arrangerar temakvällen om förnyelsebar energi för tredje i rad. Vi ser ett växande intresse för hållbara investeringar och ett ökat behov av information från dessa börsbolag. Förutom bolagspresentationer kommer vår moderator, Amanda Termén, att inspirera till hur man skapar ett hållbart sparande. I år genomför vi evenemanget digitalt och inbjuder dig som aktiesparare, branschkollega, journalist eller analytiker att ta del av presentationer från de medverkande bolagen. 

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Streaming
  Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  15:20Välkommen till Temakvällen
  15:30InspirationsseminariumAmanda Termén
  16:00MidsummerCEO Sven Lindström
  16:30Energy SaveCEO Fredrik Sävenstrand, COO Torbjörn Assarsson
  17:00Swedish StirlingCEO Gunnar Larsson
  17:30Scandinavian BiogasCEO Matti Vikkula
  18:00Soltech EnergyCEO Stefan Ölander
  18:30Paus
  19:00MinestoCEO Martin Edlund
  19:30AzelioCEO Jonas Eklind
  20:00AbsoliconCEO Joakim Byström
  20:30MantexCEO Max Gerger
  21:00Dagens sista tips
  wysiwyg_image

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.