Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tillväxtbolagsträff med Garpco, Skymap och Pepins

  Den 8 oktober är det dags för en favorit i repris, när Pepins besöker Växjö tillsammans med två småländska favoriter, Garpco och SkyMap.

  Kvällen kommer att inledas med att Philip Scholtzé som är ansvarig för handelsplatsen Pepins Market berättar om hur aktiehandel går till på Pepins plattform. Därefter kommer Markus Strand, vd på Garpco, och Jon Bengtsson, vd på SkyMap, att presentera sina respektive bolag.

  Idéer och företag som tillåts hämta näring och kraft från fler, växer mer. Pepins handlar om att ge affärsidéer bästa möjliga chans, samtidigt som alla kan bli delägare. Hos Pepins får alla möjlighet att investera i den snabbast växande delen av ekonomin – spännande tillväxtföretag. Här får du chansen att upptäcka och bli delägare i bolag du gillar och tror på. Alla, proffs såväl som mindre erfarna, investerar på samma villkor. 

  Garpco är ett holdingbolag och är moderbolag i Garpcokoncernen. Bolagets affärsidé är att förvärva, utveckla och långsiktigt äga mindre och medelstora företag. Expansionen sker genom utveckling av och organisk tillväxt i dotterbolagen samt förvärv av företag som passar in i gruppens koncept. Koncernen är uppdelad i tre affärsområden: Industriverktyg, Industrikomponenter i polymera material samt Interiör och design.

  SkyMap förenklar och effektiviserar bygg- och fastighetsbranschen med digital teknik. 

  Med SaaS-plattformen SkyPortal hjälper SkyMap sina kunder att överblicka och digitalisera processen, och därmed öka produktiviteten hela vägen från byggnation till förvaltning under byggnadens hela livslängd. Därtill erbjuder SkyMap en kompletterande tjänstesida inom digital mätning- samt drönarscanning. Detta erbjudande driver även försäljning till plattformen.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.