Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tips! Aktieutbildning på distans on-line hösten 2020. Återträff med Aktielunch lokalt.

  Aktiespararna i Västerås samverkar med Studieförbundet Medborgarskolan och erbjuder 4 utbildningskvällar on-line inom aktiesparande den 24-27 augusti. Kostnad 300 kronor per tillfälle. Läs detaljer och anmäl deltagande på hemsidan för Studieförbundet.

  Aktieutbildning på distans.

  Fyra fristående tillfällen där anmälan och deltagande kan ske separat till respektive utbildningskväll. Utbildningen ges 24-27 augusti, under fyra träffar on-line på distans kvällstid klockan 18.00-20.15 vid varje tillfälle

  Kostnaden är 300 kronor per utbildningstillfälle. Total kostnad om man deltar i alla fyra av dessa utbildningskvällar blir alltså 1200 kronor. Anmälan är obligatorisk till varje tillfälle och sker till Studieförbundet Medborgarskolan via formulär på deras hemsida. Se detaljer på Studieförbundet Medborgarskolans hemsida under distanskurser. Sök vidare under aktuella datum för denna utbildning.

  Tidangivelse på denna sida avser sista anmälningsdag till Återträff som sker via mail till Lokalavdelningen. Anmälan till utbildningens olika träffar sker endast och enbart till Studieförbundet Medborgarskolan, via formulär på deras hemsida. Sista dag för anmälan till Studieförbundet framgår av anvisningar på deras hemsida.

  Återträff med Aktielunch arrangeras lokalt i Boden  för er som deltagit i utbildningen, om det finns ett intresse. Vid dessa träffar diskuterar vi utifrån kurstillfällenas olika ämnesområden och teman.

  Läs vidare under den utförliga presentationen på Studieförbundets hemsida gällande utbildningstillfällen och aktuellt innehåll för respektive distansträff.

  Teman för träffarna är i korthet "Långsiktigt sparande", "Investeringar i bra bolag", "Placeringsstrategier" och "Börspsykologi".

  Intresseanmälan inför Återträff med Aktielunch lokalt för de som deltagit i ett eller flera utbildningstillfällen på distans sker till mail kagkonsult@telia.com senast 200801 klockan 15:00, märk ditt mail "Återträff distanskurs 24-27 aug. 2020". Återträff lokalt erbjuds exklusivt till våra medlemmar i Lokalavdelningen Boden. Kostnad för deltagande i Aktielunchen uppskattas till ca.150 kronor och avser förtäring som beställes och betalas individuellt. Lokalen kommer att vara en restaurang i Bodens centrum.

  Återträff kommer att äga rum under hösten 2020, en vardag klockan 11.00-13.00, och anmälda kommer att kontaktas med information kring detta. Det krävs minst 5 anmälda till Lunchmötet för att vi skall ha möjlighet att arrangera denna Återträff i samverkan med vår partner lokalt, vid färre anmälda kan detta event komma att ställas in eller flyttas till annat tillfälle.

  Anmälan till Återträff lokalt i Boden är nu stängd. Anmälan kan fortfarande ske till distanskursen on-line med start 24 augusti och avslutning 27 augusti, se ovan.

   

  Lokalavdelningen i Boden.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.