Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tips! Digitalt event arrangerat av IVA. Tema Makroekonomi: "Statens roll i kristider" den 15 december 2020. Återträff lokalt i vår.

  Läs mer och anmäl ditt deltagande på hemsidan, se www.iva.se sök under event. Återträff lokalt med diskussioner kring "Makroekonomi- finanspolitik och penningpolitik". Anmälan till Återträff sker via mail kagkonsult@telia.com senast 201119 klockan 18.00.

  Till alla Aktievänner.

  Ny information......

  Observera att den lokala Återträffen är flyttad till våren 2021 till följd av Corona-problematiken och åtföljande restriktioner. Fler deltagare kan inte erbjudas plats i dagsläget då antalet är mycket begränsat. Anmälda kommer att kontaktas med ytterligare information. Då vi under våren inte har möjlighet att erbjuda förtäring till deltagarna på grund av pandemin kommer Återträffen att äga rum på ett lokalt konditori. Notera speciellt att en kostnad för förtäringen tillkommer. 

  Kom ihåg att anmälan fortfarande kan ske till den digitala föreläsningen hos IVA för alla intresserade så länge möjligheten annonseras på deras hemsida.

   

  Lokal Återträff  på temat Makroekonomi.

   

  Återträffen är öppen för medlemmar i Bodens  Lokalavdelning. Anmälan märkt "IVA Makroekonomi 201119" till mailadress ovan. Ange kontaktuppgifter och medlemsnummer.

  Träffen planerades i december månad, men är nu flyttad till våren 2021. Lokal blir ett konditori i Bodens centrum, under lunchtid en vardag klockan 11-13. Återträffen har en kostnad gällande förtäring för deltagarna och inköp sker individuellt efter eget val.

  Reservation för ändringar och inställelse till följd av Corona-problematiken. Anmälda kontakts med uppdatering kring information inflr mötet.

  Lokalavdelning i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.