Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tips! Lunchföreläsning on-line med temat - "Säkerhet på nätet" med BehavioSec 10 september 2020. Lokala event i höst.

  Föreläsning on-line arrangerad av Luleå Science Park, anmälan via deras hemsida. Presentation av Tony Libell Director of R&D på BehavioSec. Lokala arrangemang planeras i Bodenavdelningen under hösten på temat "Börsens Säkerhetsbolag", se lokala hemsidan.

  Aktuellt ämne inom säkerhet och den digitala världen.

  Lunchföreläsning on-line, anmälan är obligatorisk och sker via hemsidan för Luleå Science Park. Länk för anmälan kommer att publiceras på deras hemsida.

  Lokalt arrangemang exklusivt för medlemmar som deltagit under denna föreläsning. Anmälan till Återträff är nu stängd. Föreläsningen on-line är öppen så länge platser finns.

  Intresseanmälan för att delta i kommande lokala event om säkerhetsbolag på börsen sänds till mail-adress kagkonsult@telia.com senast 200810. Märk ditt mail "Säkerhetsbolag 200910" och ange medlemsnummer samt kontaktuppgifter. Eventet kommer att annonseras på vår Lokala hemsida i Bodenavdelningen och anmälda kontaktas med information kring träffen.

  Preliminärt planeras en Aktielunch på en central restaurang i Boden. Kostnader gällande förtäring som beställes och betalas individuellt tillkommer.

  Vid få anmälda kan eventet komma att ställas in. Det krävs ett visst antal anmälda för att arrangemanget skall vara möjligt att genomföra. Tidig anmälan på grund av planering och bokning inför lokala event i Boden.

  Lokalavdelningen Boden

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.