Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tips till medlemmar! Aktiefrukost på Operaterassen sänds live den 3 maj 2018.

  Aktiefrukosten sänd live denna morgon från Operaterassen. Se Aktiespararnas hemsida www.aktiespararna.se och centrala event för mer information. Vidare websänds eventet via aktiespararna.se/live/tv
  Många intressanta företagspresentationer att ta del av.

  Aktiefrukosten sänds live under denna morgon med deltagande av många intressanta företag. Tanken är att presentationen skall ge dig som aktiesparare underlag för att fatta olika investeringsbeslut i de bolag deltar och presenteras. Normalt brukar lokalavdelningen anordna ett Homeparty i samband med Aktiespararnas livesändningar, men detta är tyvärr inte möjligt aktuellt datum, på grund av andra åtaganden för ledningsgruppen. Men passa på att ta del av detta event via din egna dator, arrangemanget är intressant för alla som vill öka sina kunskaper om svenska företag och svenskt näringsliv. Lokalavdelningen återkommer i samband med kommande livesändningar från Aktiespararna med olika arrangemang, som Homeparty eller Aktieträffar för intresserade.

  Ingen anmälan krävs om du vill följa eventet live via din dator, men vill du delta på plats i Stockholm krävs anmälan. Se Aktiepararnas hemsida för mer information och program under förmiddagen.

  Lokalavdelningen önskar alla en trevlig Valborg och första maj!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.