Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tips till medlemmar! Pensionsmyndigheten föreläser den 20 september 2017 på Sunderby Folkhögskola OBS! Inställd Aktiemiddag.

  Pensionsmyndigheten föreläser den 20 september 2017 på Sunderby Folkhögskola.
  Aktiefika/ middag till självkostnad på restaurang Akvarellen planeras klockan 1700.
  Obligatorisk anmälan.
  Se nedan för detaljer.
  Deltagande i föreläsning är kostnadsfritt.

  Det erbjuds här ytterligare ett tillfälle att lyssna på Pensionsmyndigheten den 20 september 2017 för er som inte kunde besöka arrangemanget i Boden. Pensionsmyndighetens kunniga informatörer föreläser då på Sunderby Folkhögskolan mellan Luleå och Boden denna kväll.

  Lär dig mer om din pension och det svenska pensionssystemet. Hur kommer vårt pensionssystem att se ut i framtiden? Vad är viktigt att tänka på under yrkeslivet för att få en så bra pension som möjligt?

  Anmälan är obligatorisk till föreläsningen och sker via Pensionsmyndighetens hemsida.

  Aktiecafe/ middag planeras i anslutning till arrangemanget klockan 1700 på restaurang Akvarellen. Deltagarna beställer och betalar egen förtäring efter eget val vid besök på restaurangen. Deltagande i måltiden är helt frivilligt och önskar man inte delta behöver ingen anmälan ske till lokalavdelningen. Vi kommer att tala om pensioner och sparande i ett brett perspektiv under middagen.

  Ingen kostnad utgår för att delta i föreläsningen med Pensionsmyndigheten - men glöm inte anmäla dig, arrangemangen blir snabbt fullbokade.

  Anmälan till Aktiecafe/ middag är obligatorisk om man önskar delta och sker till Aktiespararna via mail kagkonsult@telia.com senast 170825.Tidig anmälan på grund av bokning på restaurangen då terminen startat. Viktigt ange kontaktuppgifter i anmälan.

  Middagen anordnas i samarbete med personer som är intresserade av att arbeta i ledningsgruppen i Boden våren 2018.

  Frågor besvaras via mail till kagkonsult@telia.com

  Aktiemiddag klockan 1700 kan komma att ställas in vid få deltagare. Meddelande om inställd middag skickas endast till anmälda och noteras på hemsidan.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.