Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tjejträff med Aktielunch och Bolsjoj-baletten.Temat är ”Aktieinvest- Sparandet går som en dans”. Kvällen avslutas med Homeparty, detta ersätter planerade balettaftonen på grund av bokningsproblem.

  Tjejträff med Aktielunch och samtal kring temat ” Aktieinvest - Förenkla ditt sparande och bli framgångsrik”.
  Balettföreställning. Aktietävling. Obligatorisk anmälan via mail. Öppet även för dig som ännu inte blivit medlem i föreningen Aktiespararna.

  Intresset har varit stort från tidigare deltagare i dessa event så arrangemanget är redan fullbokat och anmälan stängd.

  Detta är det tredje av totalt fem event med kulturella inslag som riktar sig till kvinnor under våren 2018.

  Dagen inleds med Aktielunch och samtal kring hur ett sparande genom nätmäklaren Aktieinvest kan vara mycket framgångsrikt och ändå enkelt att hantera i vardagen.

  Lunchen startar klockan 14.00 på en restaurang i centrala Boden, och efter lunchen besöker vi ett konditori för kaffe och efterrätt. Lokal kommer att meddelas anmälda. Kostnadsuppgift är preliminär och avser biljetter och förtäring. Den senare inköps individuellt under arrangemanget. Aktietävling med mer lekfullhet än allvar och där alla kan delta introduceras under Aktiefikat.

  Balettföreställningen ” Flames of Paris ” med Bolsjoj- baletten inleds klockan 16.00 på Sagabiografen i Boden och pågår ca två timmar och trettio minuter inklusive paus. Anmälan till Aktietävlingen kan ske under föreställningens paus. Se Sagabiografens hemsida för detaljer kring föreställningen.

  Alla är välkomna även ni som ännu inte blivit medlemmar i Aktiespararna.

  Obligatorisk anmälan senast 180130 endast genom mail till kagkonsult@telia.com 

  OBS! Endast anmälan via mail är möjligt till detta arrangemang. Vid frågor sänd SMS.

  Tidig anmälan på grund av sambokningar och förväntad hög efterfrågan till arrangemanget. Ingen efteranmälan är möjlig till lokalavdelningen då bokningar måste ske i mycket god tid. Aktietävling.

  Lokalavdelningen Boden samverkar med Studieförbundet Vuxenskolan.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.