Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tjejträff! Planeringsträff inför Aktiecafe´ och Innovationsdagen den 5 november 2019. Intresseamälan.

  Innovationsdagen. Dagen avslutas med Aktiecafe´. Kostnad avser förtäring. Anmälan till Aktiecafe´ sker via mailadress kagkonsult@telia.com senast 190926. Anmälan till Innovationsdagen sker via anmälningsformulär på hemsidan för Vetenskapens hus i Luleå.

  Tjejträff i Luleå med Innovationer som tema! Vi vill locka fler tjejer att delta i Innovationsdagen, därför anordnar vi en Kick-off för kvinnor inför detta event.

  Vi inleder med en Planeringsträff den 25 september enligt önskemål från föranmälda deltagare som visade intresse under detta event 2018.

  Anmälan till Planeringsträff senast 190924 klockan 18.00 via mailadress ovan. Vi återkommer till anmälda med besked om tid och plats för mötet. Ange kontaktuppgifter och "Planeringsträff den 25 september 2019" i dítt mail. Planeringsträff är nu fullbokad då föranmälda fanns sedan förra årets event. 

  Anmälan till Aktiecafe´ sker senast dagen efter träffen via mailadress ovan, när diskussion skett kring dagens innehåll.

  Mycket tidig anmälan till denna Tjejträff då vi måste säkerställa att alla får plats både på Aktiecafe´och under Innovationsdagen. Genom detta förfarande kan vi kontrollera att alla får möjlighet att delta under eventet.

  Sänd din anmälan via mail ovan och ange "Innovationsdagen Aktiecafe´" samt kontaktuppgifter i anmälan. Programmet för dagen är ännu inte publicerat, vi återkommer med detaljer i oktober månad.

  Separat anmälan krävs till Innovationsdagen via hemsidan för Vetenskapens hus i Luleå. Anmälan har nu öppnat och är du intresserad, anmäl deltagande så snart som möjligt då dessa event snabbt blir fullbokade.

  Innovationsdagen har i dagsläget preliminära tider klockan 12.00-16.00 under dagen. Vi avslutar med Aktiecafe´ som inleds kockan 17.00 i centrala Luleå.

  I dagsläget är det inte klart om måltider ingår under Innovationsdagen och inte heller om eventet genomförs kostnadsfritt, vi avvaktar besked och återkommer med information. Skicka din intresseanmälan så hör vi av oss med detaljer inom kort. Ange utförligt dina kontaktuppgifter och mailadress i anmälan.

  Du kan anmäla ditt deltagande utan att delta i Planeringsträffen, men observera att alla detaljer inte är klara. Tidigare har Innovationsdagen varit helt kostnadsfri för deltagarna, men då programmet inte är publicerat har vi inget definitivt besked i dagsläget. Vi har skickat en förfrågan till kontaktpersonen och hoppas ha ett besked under Planeringsträffen.

  Kostnad som anges på denna sida är preliminär och avser förtäring i samband med Aktiecafe´ och Planeringsträff. 

  Det är naturligtvis möjligt att delta enbart under Innovationsdagen, då krävs ingen anmälan till lokalavdelningen utan endast till arrangören Vetenskapens hus via formulär på deras hemsida. Det är endast deltagande under Akticafe´som kräver återkoppling och anmälan till lokalavdelningen.

   

  Vid återbud och däremed få slutliga deltagare kan Aktiecafe´ komma att ställas in, endast anmälda informeras om detta.

  Välkomna hälsar Lokalavdelningen i Boden

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.