Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med Cloetta, Svenska Bostadsfonden och Aktiespararnas förbundsordförande Per Westerberg

  Två placeringsalternativ: Cloetta AB, ett spännande bolag i ett antal länder , Svenska Bostadsfonden en trygg och säker placering.
  Avslutningsvis: Aktiespararnas förbundsordförande presenterar sig och sina intentioner för Aktiespararnas framtid.

  Kvällens program:

  17.30 - 18.00   Enkel förtäring

  18.00 - 18.10   Inledning och kort presentation från Aktiespararna

  18.10 - 18.40   Cloetta AB presenteras av SVP Comminications & Investor Relations Jacob Broberg. Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden och Holland. Cloettas produkter säljs i fler än 50 länder världen över med Sverige, Finland, Danmark, Norge, Holland, Tyskland och Storbrittanien som huvudmarknader. Cloetta har mångra av de starkaste  varumärkena på marknaden till exempel Läkerol, Cloetta, Karamellkungen, Henkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife och Red Band. Cloetta har 8 fabriker i 5 länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com.

  18.40 - 19.10   Svenska Bostadsfonden erbjuder investerare ett direktägande i bostadshyresfastigheter belägna i svenska tillväxtregioner. Presentationen i Örebro görs av Michael Tiemann från Svenska Bostadsfondens Privatmarknads-avdelning.

  Genom att direktinvestera i bostadshyresfastigheter får du en exponering mot ett tillgångsslag som har låg korrelation mot börsens generella utveckling. Svenska Bostadsfonden har varit verksamma sedan 2003 och förvaltar idag ett fastighetsbestånd på 3 800 lägenheter belägna på 22 orter till ett värde på knappt 4 miljarder kronor. Den historiska genomsnittliga totalavkastningen för våra investerare har uppgått till cirka 7,5 procent per år. Mer information finns tillgänglig på www.sbf14.se. 

  19.10 - 19.25   Kort bensträckare och fruktpaus

  19.25 - 20.15   Aktiespararnas förbundsordförande Per Westerberg presenterar sig själv och var Aktiespararna står idag och hans intentioner för Aktiespararnas framtid.

  wysiwyg_image

  Per Westerberg har en stor och lång erfarenhet från politiken och näringslivet. Som politiker var Per Westerberg riksdagsman för Moderaterna, näringslivsminister i Bildt-regerinten 1991-1994 och riksdagens talman 2006-2014.

  Förutom uppdrag som förbundsordförande för Aktiespararna är Per Westerberg även ordförande för Styrelseakademin.

   

  Ca 20.30         Avslutning med utlottning

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.