Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med finansmannen Sven Hagströmer

  Finansmannen Sven Hagströmer kommer till Eskilstuna den 18 februari för att berätta om sin resa och engagemang i olika bolag och styrelser.

  Sven Hagströmer är en av Sveriges mest kända finansmän. Mest känd för att han är ena namnet i den numera avsomnade fondkommissionärsfirman Hagströmer & Qviberg. Numera har han brutit med sin tidigare samarbetspartner Mats Qviberg och leder istället investmentbolaget Creades, som bland sina innehav är också är storägare i nätmäklaren Avanza. I Avanza, som har strax under en miljon svenskar som kunder, så är han också ordförande. 

  Men han är också mångsysslare. Han har enligt egen uppgift slutat flyga efter en spektakulär landning i Stockholms skärgård, men kör vidare med att coucha fram affärsänglar och tala för kvinnligt ledarskap, framförallt som grundare av stiftelsen Albright. Tillsammans med tidigare riksbankschefen Lars Wohlin gav han sig också för tjugo år sedan in i politiken under en period när de tillsammans ledde partiet Junilistan, som kandiderade både till EU-parlamentet och svenska Riksdagen.

  Under en öppen kväll på Munktellarenan kommer Aktiespararna Eskilstuna tillsammans med Styrelseakademien Mälardalen och Företagarna att möta Sven Hagströmer i ett samtal om både börs, ledarskap och samhällsengagerande frågor. Moderator vid utfrågningen blir Mats Blomberg, Aktiespararna. 
   

  Medlemmarna i Styrelseakademien i Mälardalen och Företagarna är välkomna  till denna träff. 

  Biografi över Sven Hagströmer:

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Sven_Hagstr%C3%B6mer_(finansman)

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.