Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med Husqvarna Group och BONESUPPORT

  Vi inleder med information eller utbildning.

  wysiwyg_image

  Därefter välkomnar vi Husqvarna Group, som är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel.

  Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna.

  Johan Andersson jobbar som Investor Relationsansvarig för Husqvarna Group och kommer att presentera företaget, marknaden och utvecklingen.

  wysiwyg_image

  Därefter kommer BONESUPPORT™ (Nasdaq Stockholm: BONEX) utvecklar och kommersialiserar innovativa injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. BONESUPPORTs bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen CERAMENT. Bolaget genomför en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter och planerar att skicka in en premarket approval-ansökan för CERAMENT G till FDA (USA) år 2021. Bolaget är baserat i Lund, Sverige, och omsatte 2018 totalt 97 MSEK. BONESUPPORT presenteras av CFO Håkan Johansson och EVP Marketing&Communications Annelie Aava Vikner.

  wysiwyg_image

  Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring och vi har slutligen en utlottning.

   

  Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

  Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

   

  Deltagaravgift: Medlemmar 40 kr, övriga gäster 60 kr (fritt inträde om årsmedlemskap löses under kvällen).

   

  Anmälan senast den 1 mars på hemsidan och betala på plats med jämna pengar. Vänligen ange namn, medlemsnummer, adress och telefon. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 40 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den, som anmält sig i förväg i tid och kommer med årsmedlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 40 SEK.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.