Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med Lime och Volati

Vi välkomnar Lime, som är en av de ledande SaaS CRM-aktörerna på den nordiska marknaden. Bolaget utvecklar, säljer och implementerar användarvänliga och flexibla CRM-system. Limes affärsmodell baseras på att erbjuda långsiktiga abonnemangsavtal (Software as a Service eller ”SaaS”) samt konsulttjänster (Expert Services eller ”Experttjänster”) för att implementera och kontinuerligt anpassa produkterna utifrån kundspecifika behov och önskemål.

Lime har en heltäckande organisation för utveckling, försäljning, implementation och support vilket skapar ett helhetserbjudande som möjliggör effektiva och värdeskapande CRM-lösningar för kunden. Lime sitter på sex kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Lime grundades 1990 och har sedan år 2000 visat en genomsnittlig tillväxttakt om 19 procent och en genomsnittlig EBITA-marginal om 25 procent (CAGR, årlig genomsnittlig tillväxttakt)..

 

Lime presenteras av CPO & CMO Lars Andersson.

wysiwyg_image

Därefter kommer Volati, som är en svensk industrigrupp, grundad 2003 som består av de fyra affärsområdena Handel, Konsument, Akademibokhandeln och Industri.

 

Volati förvärvar främst bolag med beprövade affärsmodeller, ledande marknadspositioner och starka kassaflöden till rimliga värderingar och vidareutvecklar dessa med fokus på långsiktigt värdeskapande. Strategin är att bygga vidare på företagens identitet och entreprenörsanda och därtill addera ledarskap, kunskap, processer och finansiella resurser.

 

Volati presenteras av, AO chef Handel, Håkan Karlström.

 

Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring och vi har slutligen en utlottning.

 

Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

 

Deltagaravgift: Medlemmar 40 kr, övriga gäster 60 kr (fritt inträde om medlemskap löses under kvällen).

 

Anmälan senast den 1 september på hemsidan och betala på plats med jämna pengar. Vänligen ange namn, medlemsnummer, adress och telefon. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 40 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den, som anmält sig i förväg i tid och kommer med medlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 40 SEK.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.