Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med SCA och Coeli Fonder

  Vi inleder med en utbildningsbit.

  wysiwyg_image

  Vi välkomnar SCA, som är Europas största privata skogsägare med 2,6 miljoner hektar miljöcertifierad skog i norra Sverige. Med denna unika resurs som bas har SCA utvecklat en resurseffektiv industri för att skapa högsta möjliga värde ur skogen, där hela trädet tas till vara. Bolagets produkter omfattar trä, massa, förpackningspapper, tryckpapper och förnybar energi.

  Se även https://www.sca.com/sv/  SCA presenteras av chefen för Investor Relations Josefine Bonnevier.

  wysiwyg_image

  Därefter kommer Coeli Fonder, som presenterar Coeli Global Selektiv, vilken är en globalfond vars målsättning är att skapa en hög positiv avkastning över tid för andelsägarna, till en relativt låg risk. För att kunna skapa hög avkastning i fonden utgår vi från den egna fundamentala analysen när bolag väljs ut att investera i. detta leder till att bara runt 30 av de allra mest spännande investeringsidéerna väljs ut, som finns i världen. Det innebär att det inte styrs av index i förvaltningen utan man har möjlighet att investera oavsett bolagens börsvärde eller säte. Se även www.coeli.se/global . Coeli Fonder presenteras av Henrik Milton.

  Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring och vi har slutligen en utlottning.

  Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

  Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

  Deltagaravgift: Medlemmar 40 kr, övriga gäster 60 kr (fritt inträde om medlemskap löses under kvällen).

  Anmälan senast den 20 september på hemsidan och betala på plats med jämna pengar. Vänligen ange namn, medlemsnummer, adress och telefon. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 40 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den, som anmält sig i förväg i tid och kommer med årsmedlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 40 SEK.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.