Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med Swedish Match och Pareto Securities (f.d. Aktieinvest)

  wysiwyg_image

  Vi välkomnar Swedish Match med ursprung i AB Svenska Tobaksmonopolet som grundades 1915 och Svenska Tändsticks AB som grundades 1917, har varit en viktig del av svensk industri och handel sedan 1900-talets början. Idag utvecklar, tillverkar och säljer Swedish Match kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktområdena Snus och moist snuff, Övriga tobaksprodukter (cigarrer och tuggtobak) samt Tändprodukter (tändstickor, tändare och kompletterande produkter).

  Organisk tillväxt är basen i Swedish Match strategi och företaget ser betydande möjligheter att förstärka sina marknadspositioner inom rökfria produkter i Skandinavien och USA samt expansion till vissa nya exportmarknader. Swedish Match ser också stor potential för massmarknadscigarrer i USA.

  wysiwyg_image

  Swedish Match presenteras av Johan Wredberg, Director Communications and Media Relations och Alexander Bergendorf, Manager Investor Relations and Business Analysis..

  Därefter kommer Pareto Securities, som är en fristående investment bank med en ledande position i den nordiska kapitalmarknaden med fokus på marknadsledande analys, aktie-och obligationsmäkleri och investment banking-produkter

  Pareto Securities etablerades 1986 i Oslo, Norge. 2011 förvärvades Öhman fondkommission och därmed togs klivet in på den svenska marknaden. I dag har Pareto Securities koncernen över 500 anställda spritt över 14 kontor i Norden, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Schweiz, USA, Singapore och Australien.

  Pareto Securities AB är med sina 140 anställda, fördelade på kontor i Stockholm och Malmö, det enskilt största dotterbolaget. Under 2018 köpte bolaget Aktieinvest med mål om att skapa ett marknadsledande erbjudande till alla hängivna privatinvesterare.

  Pareto presenteras av V.D. Mats Carlsson och co Head of Equity Research Johan Spetz.

  wysiwyg_image

  x

  wysiwyg_image

  Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring och vi har slutligen en utlottning.

  Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

  Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

  Deltagaravgift: Medlemmar 40 kr, övriga gäster 60 kr (fritt inträde om medlemskap löses under kvällen).

  Anmälan senast den 17 mars på hemsidan och betala på plats med jämna pengar. Vänligen ange namn, medlemsnummer, adress och telefon. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 40 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den, som anmält sig i förväg i tid och kommer med medlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 40 SEK.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.