Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff för tjejer och kvinnor i Lidköping

  Nu är det dags för tjejkväll, som denna gång äger rum i Lidbeckska Huset.

  wysiwyg_image

  Träffen startar med en presentation av Sparbanken Lidköping, varpå produktspecialist Marie Larsson från Swedbank Robur informerar om sparande i aktiemarknaden, fonder och ger tips kring sparande ur ett kvinnoperspektiv. Marie har arbetat inom finansvärlden mer är 30 år varför vi kan förvänta oss goda råd hur vi skall sköta vår ekonomi,  när man skall ha is i magen och vara långsiktig eller vara aktiv. Som avslutning ges möjlighet till frågor.

   

   

  wysiwyg_image

  En av våra många duktiga lokala kvinnliga företagare är Sara Möller. Sara kommer att berätta för oss om sitt växande företag Vischan´s bageri i Lidköping och nyligen gjorda företagsflytten, lite historik om hur det hela började samt kort om ytterligare två bolag i vilka hon är delägare.

  wysiwyg_image

  En annan duktig kvinnlig lokal företagare är Agnetha Björnsdotter Berglund. Agnetha är dalkullan som sadlade om och bosatte sig med sin familj strax utanför centrala Lidköping och startade företaget Kullans Lycka AB för 13 år sedan. Fåren är själva navet i företaget - där hela djuret är viktigt. Allt tas tillvara - kött, skinn och ull. På gården finns egna fåren, men Agnetha samarbetar även med andra gårdar i Skaraborg för att få lokala råvaror av hög kvalité. Omsorg och kärlek till djuren är en huvudingrediens i produkterna. Företaget har successivt vuxit och Agnetha har hittat egna vägar till framgångsrikt, prisbelönt företag med fåret som focus. Under kvällen berättar Agnetha om att våga och att ensam inte alltid är starkast m m.

   

  Minimässa med mindre försäljning från lokala utställare.

  Lättare förtäring. Utlottning på närvarokorten.

  Eventuell komplettering av sidan kan ske.

  Anmälan snarast och senast 11 oktober kl 16.00 via svarsformuläret till höger. OBS! Begränsat deltagarantal!

  Välkommen!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.