Bli medlem
Bli medlem

Du är här

UA-Akademin Fortsättningskurs

  Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin!

  wysiwyg_image

  Unga Aktiesparare erbjuder även Aktiespararnas medlemmar att delta i denna utbildning. Utbildningen är uppdelad i två steg med en endagsutbildning vardera. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sen tidigare. Den 21 och 22 september 2019 kommer UA Akademin till Jönköping.

  Den 22 september 2019 är det dags för dag två med mer avancerad kunskap.

  En fullpackad dag med fördjupning inom aktieanalys och derivatinstrument. Kursen är till för den som har grundkunskaper kring värdepappershandel och vill fördjupa sig.

  Dagen är uppdelad i två delmoment, ”Aktieanalys” samt ”Derivatmarknaden”. Du kommer få goda färdigheter kring Fundamental samt Teknisk analys, du kommer även lära dig handla med Optioner/Terminer, Warranter, Mini-futures, Certifikat samt Råvaror. Vi kommer kolla på färdiga strategier som går att bygga vidare på direkt.

  Vid lunch så är det paus och du kan välja att äta medhavd mat eller följa med till någon restaurang där vi äter tillsammans. 

  Vi håller till i den vita byggnaden på Jönköping University. UA-represententer kommer att stå utanför med skylt och tröjor så ni kommer att hitta!

  Pris för medlemmar 200:- för en dag alternativt 300:- tillsammans för två dagar (lördag + söndag). Betalas kontant eller via Swish vid inregisteringen.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.