Bli medlem
Bli medlem

Du är här

UA-Akademin. Grundkurs Aktiekunskap i Luleå 28 september 2019. Öppet för alla medlemmar i Aktiespararna!

  Grundkurs i Aktiekunskap. Öppet för alla, även icke medlemmar. Inga förkunskaper krävs för att delta. Läs mer och anmäl dig på hemsidan för Unga Aktiesparare i Luleå. Se www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter Sök på orten Luleå, där hittar du information.

  Utbildningsdag arrangerad på en lördag så att alla har möjlighet att delta.

  Tidigare tillfälle den 14 september ställdes tyvärr in på grund av sjukdom och flyttas nu till detta datum den 28 september 2019.

  Vi har fått besked från Unga Aktiesparare i Luleå att vi kan bjuda in även medlemmar i Aktiepararna Boden till denna utbildningsdag "Grundkurs i Aktiekunskap" vilket vi i Bodens lokalavdelning är mycket glada för!

  Föreläsare är Johan Strandberg från Umeå.

  Senare  under hösten kommer också en Fortsättningskurs i Aktiekunskap att arrangeras av UA Luleå, om du vill skaffa dig ytterligare kunskaper, delta även i den kursen. Läs mer på hemsidan för UA, med adress ovan. Vi kommer även att publicera information på hemsidan för Bodens lokalavdelning om kommnade event.

  Missa inte tillfället att delta i denna utmärkta Aktieutbildning arrangerad av Unga Aktiesparare i Luleå. Inga förkunskaper krävs för att delta. Utbildningen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade. Anmälan krävs och sker på hemsidan för Unga Aktiesparare i Luleå. På deras hemsida finns också kontaktuppgifter om du har frågor kring arrangemanget.

  Lunch på egen hand under dagen.

  Observera! Anmälan till utbidningen kan endast ske till UA i Luleå och frågor kring eventet kan endast besvaras av deras kontaktperson.

   

  Välkomna till en intressant och lärorik dag i grannstaden Luleå!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.