Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Urbangreen och Investmentbolag

  Välkommen till ännu en hybridträff med Aktiespararna Växjö!

  Vi kommer att få besök av Therese Lundstedt, VD på Urbangreen och Aktiespararna Växjö Karin Sjöblom kommer att hålla ett digitalt föredrag om Investmentbolag

  wysiwyg_image

  Vi kommer att vara i IOGT-lokalen vid vattentorget men på grund av rådande situation så kommer vi ta in max 50 personer.

  Urbangreen är ett innovationsföretag med en tydlig vision om att leda den gröna utvecklingen med hållbara lösningar för tak och innergårdar i våra stadsmiljöer och har på kort tid fått stort erkännande i branschen och ses idag som marknadsledande inom entreprenad av taklandskap. Bolaget har en egen sedumproduktion i Småland och levererar produkter, systemlösningar och agerar underentreprenör för gröna tak i Norden. Innovationerna kan ge fastighetsägare en bättre värdeutveckling, en bättre dagvattenhantering samt ett positivt miljöavtryck. Urbangreen handlas via crowdfunding-plattformen Pepins.

  Therese Lundstedt har sedan 2019 varit vd för bolaget som i och med hennes tillträde uttalade en tydlig tillväxtambition. Hon har dessförinnan varit vd för Aktieinvest samt Unga Aktiesparare, är styrelseledamot i det börsnoterade miljöenergibolaget Climeon och finanskoncernen Spotlight Group. 2017 utsågs hon till Framtidens kvinnliga ledare av organisationen Ledarna.

  Kom med dina vänner, ditt barn eller ensam. Alla är hjärtligt välkomna. Vi hade fullsatt vid förra kvällen så alla måste anmäla sig via vår hemsida!
  Kostnaden för kvällen är 50 kr (ta gärna med kontanter)

   

  wysiwyg_image

  På Aktiespararna tar vi hänsyn till varandra. Nu behöver vi vara extra försiktiga med anledning av Corona viruset. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen. Vi uppmanar också samtliga som befunnit sig i riskområden att stanna hemma i två veckor efter hemkomst. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida här.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.