Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildning: Lär dig välja aktier med hjälp av Teknisk Analys och "HittaKursvinnare" lördagen 20 oktober kl.9 - 16:30

Kurs i teknisk analys med särskilt fokus på Hitta Kursvinnare lördagen 20 oktober kl.9 - 16:30 på Aros Congress Center

Kom på vår heldagskurs och lär dig allt du behöver veta om den tekniska analysen och hur den används i Aktiespararnas analysprogram HittaKursvinnare.
Vi är stolta att presentera Anders Haglund som kursledare för denna utbildning.

wysiwyg_image

Anders Haglund har över 30 års erfarenhet av värdepappershandel som både mäklare, trader, analytiker och förvaltare. Anders som är civilekonom ifrån Handelshögskolan i Stockholm och jobbar dagligen professionellt med aktieförvaltning och analys och skriver varje vecka börskrönikor på Tradingportalen.

Anders är också ordförande för STAF, Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening. STAF är en ideell förening för professionella användare av teknisk analys.

Därutöver håller Anders också regelbundet utbildningar i trading och teknisk aktieanalys och coachar också daytraders och andra aktiva placerare. Där har Anders stor nytta av sin stora erfarenhet av idrottspsykologi, mentalträning och att arbeta med långsiktiga mål i samband med sitt eget elitidrottande. 

 

Vi kommer i denna kurs gå igenom grunderna i teknisk analys och lära ut om köp- och säljsignaler, formationer, trender och indikationer med mera. Anders förklarar också hemligheterna bakom att olika tekniska formationer och signaler bildas. Sedan avslutar vi med en introduktion i hur man kan använda Aktiespararnas dataprogram ”Hitta kursvinnare” för att göra teknisk analys.

Kursprogram:

  • Köp- och säljsignaler
  • Formationer
  • Trender
  • Indikatorer
  • Stop losser
  • Positionshantering
  • Vad som krävs för en framgångsrik tradingverksamhet
  • Dagsaktuell teknisk analys av OMXS30 och utvalda aktier
  • Hur proffs använder teknisk analys i systematiska aktieförvaltning

Det är en fördel (dock inget krav) att ta med sig sin laptop-dator med HittaKursvinnare programmet på, så är det enklare att hänga med i analysen. Man kan också kika ihop med sin bordsgranne.

Om ni ännu inte har programmet, men vill delta i kursen med programmet ändå, så finns det möjlighet att ladda ned en testversion inför kursen:

Medlem (OBS! test i 90 dagar): http://old.aktiespararna.se/Hitta-Kursvinnare/Abonnemang/Fornya2/
Icke medlem (OBS! test i 10 dagar): http://old.aktiespararna.se/Hitta-Kursvinnare/Abonnemang/Fornya1/

Utifall att ni behöver hjälp med installation av programmet ber vi er att komma till kurslokalen kl.8 så ordnar vi detta.

Lunch och fika ingår.

Medlemsnummer skall anges vid anmälan (medlemsnumret står på medlemskortet som skickas ut årligen med inbetalningskortet).

Pga problem med kontanthantering så betalas avgiften för kursen till plusgirokonto 574305-9. Märk betalningen med Västerås 319 + fullständigt namn så att vi kan känna igen er inbetalning (plusgirokontot delas med flera lokalföreningar). Betalningen ska vara oss till handa senast onsdagen den 17 oktober.

Anmälan är bindande. Vi debiterar en avgift på 150kr till de som inte avbokat sig och inte dyker upp.

 

Välkomna!!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.