Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildning - Pensionsskolan

  Känner du en viss oro att du inte gör tillräckligt för att förvalta dina pensionspengar? Är det pga. att du saknar information om systemet och om vad du kan göra för att påverka din framtida pension? Då kan deltagande i Pensionsskolan vara en bra hjälp på vägen till bästa pension!

  Under utbildningen kommer pensionssystemet och dess delar att presenteras. Tips kommer att ges om vilka delar som du kan påverka och hur. Du kommer att få lära dig om olika typer av fonder som du kan välja inom pensionssystemet. När det gäller privat pensionssparande kommer även möjligheten att välja aktier att tas upp. Olika skal, bl. a. ISK, kommer att presenteras.

  Föreläser gör Anders Persson från Aktiespararna i Lund. Anders känner mycket väl till det svenska pensionssystemet och svarar gärna på frågor inom detta område!

  Pensionsskolan kostar 595 kronor, men är gratis för Aktiespararnas medlemmar. Både för nya och för befintliga. Anmälan senast 5/10. OBS: begränsat antal platser.

  Tag med medlemskort för kontroll. Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.