Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningen "Kultiverad Aktiekunskap" startar 28 september 2018. Planeringsmöte inleder vecka 39 för anmälda.

  Vi startar utbildningen riktad till kvinnor denna fredag den 28 september. Sedan följer möten 19 oktober, 16 november och 7 december. Totalt 4 tillfällen under hösten. De som lämnat in intresseanmälan vid tidigare möten kommer att kontaktas i augusti.

  Utbildning inom kultur och aktiekunskap denna höst, se den presentation som lämnats ut i samband med intresseanmälan.

  Planeringsmöte 24 september klockan 11.00, lokal för mötet meddelas deltagarna, troligen konditori i centrala Boden.

  Utbildningstillfällen fredag- lördag 28-29 september, 19-20 oktober, 16-17 november samt 7-8 december. Kvällstid 18.30-2100 fredagar samt dagtid 13.00-17.00 lördagar, (tider är preliminära). Lokal när det gäller utbildningen, preliminärt campus Umeå universitet, alternativt lokal centralt, meddelas definitivt vid planeringsmöte i september. Deltagarna är också välkomna om man önskar, att ta del av de informella Frukostmöten som kommer att äga rum fredagar ovanstående datum klockan 09.00-10.00, där vi samtalar kring aktuella frågor i anslutning till utbildningen.

  Information med detaljerat schema och program kommer att sändas till de som skickat in/ lämnat en intresseanmälan under våren 2018. Vi kommer också presentera ytterligare detaljer när vi träffas för att diskutera programmet vid planeringsmötet i början av september månad.

  Utbildningen planeras fortsätta under våren 2019, även då med totalt 4 tillfällen fredag- lördag.

  Anmälan är nu stängd, då vi avslutat möjligheten att lämna ytterligare intresseanmälningar. Denna utbildningsform kräver en mindre grupp deltagare varför fler inte kan beredas plats vid detta tillfälle.

  Alla är välkomna att lämna en anmälan till den kommande utbildningen våren 2019. Den utbildningen kommer att annonseras i december 2018 alternativt januari 2019.

  Utbildningen som består av ett antal fristående föreläsningar med olika tema hösten 2018 är kostnadsfri för medlemmar, ( gäller även familjemedlemmar och Unga Aktiesparare) samt de deltagare som blir medlemmar i anslutning till första föreläsningstillfället. Övriga betalar 595 kronor för att delta under denna höst.

  Medlemskap under ett år i föreningen Aktiespararna kostar 595 kronor, vilket gör det mycket förmånligt att teckna ett medlemskap och delta kostnadsfritt i utbildningen. Medlemskap för familjemedlem kostar 95 kronor och i UA kostar det mellan 49 - 275 kronor att bli medlem beroende av ålder.

  Samma villkor för kostnader och medlemskap kommer att gälla för utbildning våren 2019.

  Vi återkommer med mer information efter sommaren till er alla! Det kommer att finnas möjlighet att kombinera denna utbildning med en kortare kurs inom Humaniora, tider är anpassade så att detta skall vara möjligt. Information skickas ut till anmälda.

  Bodenavdelningen Aktiespararna.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.