Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningsdag i Hitta Kursvinnare

  Nu har du möjlighet att delta i en lärorik och inspirerande heldagsutbildning i Aktiespararnas analysprogram "Hitta Kursvinnare" som hjälper dig att göra bättre aktieaffärer.

  wysiwyg_image

  Aktiespararnas analysprogram "Hitta Kursvinnare" är ett unikt hjälpmedel i jakten på den perfekta aktien. "Hitta Kursvinnare" är nämligen det enda programmet för svenska aktier som baseras på fundamental aktieanalys. Programmet är också speciellt för sin bredd – du får tillgång till såväl fundamental som teknisk analys, avancerad nyckeltalssorterare och portföljhanterare.

  ”Hitta kursvinnare” är ett användarvänligt program som inte kräver några särskilda förkunskaper. Välj mellan abonnemangstyperna Bas, Pro eller Pro Plus. Har du inte programmet sedan tidigare så har du chansen att teckna ett abonnemang under utbildningsdagen till specialpris.

  Under utbildningsdagen får du en ordentlig genomgång av programmets funktioner. Kursen passar såväl nybörjaren som den som har använt programmet under ett tag men som vill komma vidare i funktionerna.

  Har du möjlighet så ta med dig din egen dator (och laddare) då genomgången innehåller moment med egna övningar. 

  Fikabröd och lunch med lättare förtäring ingår under dagen.

  Utbildningen genomförs av Peter Hultqvist, som jobbar som finansiell rådgivare. Peter har ett gediget kunnande i programmet och är en inspirerande kursledare.

  Antalet deltagare är begränsat så det är "först till kvarn" som gäller.

  Deltagaravgiften ska du betala i förskott till Aktiespararnas plusgiro 574305-9. Märk betalningen med "Avd. 206 + ditt namn + tel.nr". Betala i god tid innan utbildningsdagen. Glöm inte att avanmäla dig om du får förhinder. Ingen återbetalning sker utan mottagen avanmälan.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.