Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningsresa till Åland

  Ubildningsresa till Åland i samarbete med Ramkvilla buss.

  wysiwyg_image

  Under bussresan kommer Karin Sjöblom att prata över ämnet
  "Spara på hållbart vis".

  Investment AB Spiltan investerar i framgångsrika entreprenörledda tillväxtföretag. Mer information om Spiltan får vi då PH Börjesson kliver på i Södertälje. 

  wysiwyg_image

  Öhman Fonder

  Allt fler kapitalförvaltare pratar om hållbarhet och om ansvarsfulla investeringar. Vad innebär det och vad betyder det att investera hållbart? På Öhman investerar vi i bolag som vi bedömmer är långsiktigt hållbara avseende ekonomi, miljö och samhälle (ESG) och en hållbarhetsanalys utgör en avgörande del av bolagsanalysen som ligger till grund för våra investeringsbeslut. Jag kommer att berätta om hur vi värderar företagens arbete med deras största affärsrisker och främsta affärsmöjligheter, hur en esg-analys går till och vilka implikationer den får på investeringsprocessen och vilka bolag som kvalificerar för våra fonder. Öhman Fonder presenteras av Victoria Lidén

  wysiwyg_image

  DNB Fonder - Teknologiska förändringar – än har vi bara sett början

  DNB är en av Nordens största och ledande bank- och finanskoncerner med global närvaro. Bland DNB´s utbud av aktiefonder med spets hittar du bland annat vår erkänt duktiga globalförvaltning, ett av världens mest framgångsrika teknologiteam samt ett av marknadens mest erfarna team inom förnyelsebar energi. Våra investeringar är långsiktiga och baseras på fundamental analys.DNB har ett dedikerat team som enbart arbetar med frågor kring hållbara och ansvarsfulla investeringar. Vi har en etisk plattform som gäller samtliga våra fonder vilket innebär att vi påverkar bolag att ta ansvar och väljer bort de bolag som bryter mot internationella konventioner och våra etiska riktlinjer.
  DNB presenteras av Thomas Wiesler.

  wysiwyg_image

  Aktiespararna - Hur kan vi göra Aktiespararna ännu mer relevanta för dig som medlem?

  Som aktiv medlem i Aktiespararna har du ovärdeliga perspektiv i arbetet med att göra Aktiespararna till en ännu mer relevant och vital organisation för sparare. Vilka frågor ska vi driva i samhällsdebatten? Hur ska Aktiespararna och dess digitala kanaler jobba för att bli en ännu bättre kunskapskälla för både nya och gamla sparare?
  Aktiespararna presenteras av Joel Holm chefredaktör för Aktiespararna.

  wysiwyg_image

  Etikinvest – Viktiga frågeställningar inom investeringsetik.
  Etikinvest AB är ett publikt investmentbolag som endast investerar i etiskt hållbara företag, som kan bidra till positiv nytta för mänskligheten och världen. Jag kommer att tala om skillnaderna mellan att investera i etiska fonder och i etiska investmentbolag. Om hur olika investmentbolag med hållbarhetsprofil skiljer sig åt. Om skillnaden mellan etik och moral. Om hur finansiella faktorer kan vägas gentemot miljö, sociala faktorer samt styrning och ledningskultur (ESG). Slutligen tar jag upp varför etik och hållbarhetsfrågor är viktiga.
  Etikinvest och dess syn på investeringsetik presenteras av Jan Cedervall.

  Avgift/anmälan
  För dig som åker med bussen är minimipriset 1 600 kronor.
  I priset ingår bussresa, hytt, mat och dryck.
  Kliver du på i Stockholm är priset 1 000 kronor.

  Kliver du på i Växjö, klicka här för att anmäla dig.
  Kliver du på i Stockholm, klicka här för att anmäla dig. Det rabatterade priset visas när du går vidare i anmälan.

  Varmt välkommen!
  Aktiespararna Växjö

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.