Bli medlem
Bli medlem

Du är här

"Vägen till din första miljon"! UA-event on-line. Exklusivt för medlemmar i Aktiespararna.

  Medlemmar i Aktiespararna kan delta i de utmärkta webb-utbildningar som arrangeras av Unga Aktiesparare till mycket förmånliga villkor. Läs mer om aktuellt utbud och utbildningarnas innehåll på hemsidan, www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter Se info. nedan.

  "Vägen till din första miljon"!

  Är du nybörjare? Inga problem! Detta event kräver inga speciella förkunskaper.

  Se utförlig presentation av kvällens program på Unga Aktiesparares hemsida under aktiviteter.

  Medlemmar i Aktiespararna får delta i utbildningarna och föreläsningar on-line för endast 100 kronor per tillfälle!

  Man mejlar sitt intresse för aktuell utbildning till info@ungaaktiesparare.se med uppgift om vilken kurs man vill delta i, och uppger sitt medlemsnummer i Aktiespararna. Ange också den mejladressen som gäller för deltagaren. Anmälningsavgiften swishas till 123 091 23 60.

  Utbildningar och andra arrangemang samt aktuella datum och detaljer kring varje enskilt event kan man läsa mer om på Unga Aktiesparares hemsida.

  Vill du lära dig mer om Aktiemarknaden?

  Missa då inte Unga Aktiesparares serie av kurser, med olika svårighetsgrad, inom Aktiekunskap, "UA-Akademin", som startar den 7 september och pågår under hela hösten, läs mer på vår lokala hemsida i Bodenavdelningen under aktuellt datum.

   

  Aktiesparare, ge bort ett medlemskap i Unga Aktiesparare till barn och barnbarn, det lönar sig! Just nu pågår en sommarkampanj hos UA med speciellt förmånliga villkor.

  Vid frågor kring utbildningarna och medlemskap kontakta Unga Aktiesparare.

  OBS! Av datatekniska skäl anges på denna sida även en avgift för icke-medlemmar, men detta erbjudande riktar sig alltså enbart till medlemmar i Aktiespararna. Se Unga Aktiesparares hemsida för aktuella datum och uppdaterade detaljer när det gäller olika utbildningar och event. Lokalavdelningen Boden presenterar också aktuella arrangemang hos Unga Aktiesparare på vår egen hemsida kontinuerligt.

  Passa på att delta i utmärkta utbildningar och intressanta event till en låg kostnad! 

  Bodens Lokalavdelning

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.