Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Välkommen till aktiekväll med Boliden

  Äntligen dags för en spännande presentation av favoriten Boliden i Folkets Hus, lokal GRIM, onsdagen den 23 september kl 18.00! Gratis inträde och fika för medlemmar i Aktiespararna och Unga aktiesparare. Fika kostar 80 kronor för övriga.

  wysiwyg_image

  BOLIDEN AB              Presenteras av Olof Grenmark, director Investor Relations

  Boliden är ett välkänt, högteknologiskt metallföretag med rötterna i Västerbotten som är noterat på Nasdaq OMX Stockholms large cap-lista. Bolagets verksamhet är inriktad på alla steg i förädlingskedjan som prospektering, brytning av malm och anrikning, smältning samt raffinering. Verksamhet bedrivs i Sverige, Finland, Norge och Irland. 

  Boliden arbetar långsiktigt med att garantera tillgången till bas- och ädelmetaller som ex. zink, koppar, bly, guld och silver. Vi får en exposé av omfattningen av nuvarande utvinning och vilka faktorer som styr hur priserna väntas utvecklas.

  Återvinning av metaller, där Boliden är en av ledande aktörerna i världen, är en växande del av verksamheten och vi får en mer detaljerad presentation av detta segment. 

  Hur är strategin för att hantera metallprisernas fluktuationer och vilken roll spelar Kina?

  Hur påverkas ett metallföretag av corona?

   

  www.boliden.se

   

  Uppdatering: Efter fikapausen kommer vår egen välkände aktieanalytiker Ola Öhman att ge oss en färsk analys av Bolidens aktie.

   

  På grund av corona-restriktionerna är antalet fysiskt närvarande begränsat till 45 personer om inga ändringar sker i FHM:s rekommendationer innan dess. Vi kommer även att sända mötet live och håller tummarna för att det ska fungera! Anmälan till live-sändningen skickas med e-post till peder.angstrom@gmail.com. Närmare instruktion om hur inloggning skall ske skickas innan mötet.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.