Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Välkommen till Aktieträff med Humana och Axfood

  Välkommen till Aktieträff med Humana och Axfood

  wysiwyg_image

   

  Axfood AB presenteras av Elisabet Johansson, Interim Head of Investor Relations, samt Ida Axelsson, butikschef för Willys i Varberg.

  Axfood bedriver handel med dagligvaror inom svensk detalj- och partihandel i Sverige. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden:
  * Detaljhandel: De egenägda kedjorna Willys och Hemköp med 258 butiker. Axfood har även samverkanavtal med drygt 800 handlarägda butiker inom Hemköpskedjan, Tempo och Handlar´n.
  * Partihandel: Axfood Närlivs, Axfood Snabbgross (grossistförsäljning), Axfood Sverige (Partihandel)

  VD: Klas Balkow Börsvärde: 33 936 MSEK Ordförande: Mia Brunell Livfors Nästa rapport: 2019-10-24 Lista: Large Cap Webbplats: www.axfood.se Bransch: Mat och dryck

   

  wysiwyg_image

  Humana AB presenteras av Ulf Bonnevier, vice vd och CFO

  Humana är en ledande och ansvarstagande samhällsaktör med en hållbar och tillväxtinriktad affärsmodell på den växande nordiska omsorgsmarknaden. Bolaget har en stark marknadsposition med tydlig inriktning mot att driva specialiserad omsorg av hög kvalitet och med kunden i fokus. Humana erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. I Sverige är Humana marknadsledande inom individ- och familjeomsorg och personlig assistans. I Norge och Finland är Humana den näst största utföraren av tjänster inom individ- och familjeomsorg och i Norge även inom personlig assistans. I Danmark bedriver Humana en mindre omsorgsverksamhet. Bolaget har cirka 16 000 medarbetare och intäkterna uppgick under 2018 till 6 725 MSEK.

  VD: Rasmus Nerman Börsvärde: ca 3 087 Mkr Ordförande: Sören Mellstig Nästa rapport: 2019-08-16 och 2019-11-08 Lista: Mid Cap Webbplats: www.humana.se Bransch: Healthcare

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.