Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Välkommen till Aktieträff med Nolato och Rottneros

  Aktieträff med Nolato och Rottneros.

  wysiwyg_image

  Nolato, med huvudkontor i Torekov, tillverkar plast, silikon och TPE (termoplastiskt gummi) för medicin-, telekom- och industriföretag. Per-Ola Holmström är Vice VD och Chef för Ekonomi och Finans och presenterar företaget.

  wysiwyg_image

  Rottneros med anor ända tillbaks till 1600-talet är en ointegrerad och kundanpassad leverantör av högkvalitativa pappersmassor. Per Lundeen, nyutsedd Ordföranden, tidigare VD och Koncernchef, presenterar företaget.

  Nolato är en svensk koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Företaget utvecklar och tillverkar produkter i plast, silikon och TPE företag inom tre områden: 

  • Medicintekniska hjälpmedel (inhalatorer, insulinpennor, kateter­ballonger med mera).
  • Komponenter inom telekomsektorn (delsystem till mobiltelefoner, ofta med högt kosmetiskt innehåll, samt metoder och material för skärmning av elektronik). 
  • Produkter till industriföretag (förpackningar, hygienprodukter, fordonskomponenter med mera).

   

  VD: Christer Wahlqvist Börsvärde: 6 287 MSEK Ordförande: Fredrik Arp Nästa rapport: 2016-10-25 Lista: Mid Cap Webbplatswww.nolato.se Bransch: Industrivaror och -tjänster
   

  Rottneros är en global producent och leverantör av pappersmassa för den öppna marknaden (avsalumassa). Bolaget har en produktionskapacitet på 400 000 ton massa i två bruk i Sverige. Utbudet omfattar de tre massatyperna Sulfatmassa, CTMP och slipmassa. Försäljning sker främst till den europeiska marknaden, där Tyskland med 22% av försäljningen, är den största marknaden.

  VD: Lennart Eberleh Börsvärde: 1 035 MSEK Ordförande: Per Lundeen Nästa rapport: 2016-11-10 Lista: Small Cap Webbplatswww.rottneros.com Bransch: Skogsindustri

   

  Anmälan på hemsidan eller till folkets hus 0340-890 40

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.